Dacă sunteți o firmă care se respectă și doriți să beneficiați de cele mai noi și mai performante soluții logistice în materie de capace pentru cutii, atunci cu certitudine merită să consultați și să încercați capace schoellerallibert.com.

Conceptul și caracteristicile specifice le fac unele dintre cele mai rentabile și mai apreciate produse disponibile pe piața de profil la ora actuală.

Toți cei interesați de păstrarea și transportul produselor în cele mai bune condiții ar trebui să țină seama la toate detaliile și specificațiile tehnice ale soluțiilor logistice pe care le folosesesc. 

Astfel calitatea ar trebui să fie principalul criteriu după care vor face o achiziție în acest sens. Ea este singura care poate garanta durabilitatea și rentabilitatea economică a unui produs.

Cunoscând foarte bine exigențele celor mai speciale industrii și realizând întotdeuna produse care țin seama de nevoile clienților pe care îi deservesc, comapania Schoeller Allibert vine mereu în întâmpinarea pieței cu produse personalizate și de cea mai bună calitate. Producătorul a realizat cutii și capace pentru cei mai importanți producători din domeniul alimentar, agricol, al băuturilor, al industriei auto, retail etc. În acest sens el a dezvoltat o gamă variată de soluții de cuve, cutii și ambalaje de plastic, atât standard, cât și conform unor specificații speciale. Printre cele mai importante produse comercializate amintim: containere mari pliabile, paleți din plastic, cutii, containere stivuibile, coșuri, containere pe roți, navete pentru băuturi, navete dublu stivuibile, găleți pentru substanțe periculoase etc.

Care sunt cele mai importante caracteristici ale capacelor produse și realizate de acest mare producător?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Căutând să răspundă cât mai bine solicitărilor partenerilor din diverse industrii, compania a realizat o serie de produse care satisfac cele mai exigente pretenții din domeniile vizate. Iată mai jos care sunt cele mai importante avantaje oferite de containerele și capacele realizate:

  • Sunt rezistente, durabile și igienice, reprezentând cea mai sigură soluție de ambalare, putând fi folosite ani la rândul fără a-și pierde calitățile.
  • Sunt ideale pentru a fi folosite la transportul cât mai sigur al mărfurilor conținute.
  • Au o serie de avantaje net superioare soluțiilor clasice sau alternative de ambalare, prin: greutate redusă, durabilitate mărită, igienă îmbunătățită, protecție sporită pentru produse, o mai bună ergonomie, eficență logistică.
  • Sunt disponibile în numeroase variante, cu caracteristici variate.
  • Au aplicabilități diverse, fiind produse extrem de versatile și practice.
  • Sunt complet reciclabile la sfârsitul perioadei de utilizare.

Toate aceste caracteristici le fac soluția perfectă, pentru care merită să fie preferate și alese de cei care au nevoie de produse de cea mai bună calitate pentru industriile cărora le sunt destinate.

De ce să alegeți produsele aflate în oferta Schoeller Allibert?

Schoeller Allibert  este o companie cu tradiție care inventează, proiectează, dezvoltă și produce navete, cutii și soluții de ambalare din plastic de mai bine de 50 de ani.

Compania este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Principalele avantaje ale soluțiilor de ambalare distribuite și în România sunt: calitatea superioară, utilitatea și durabilitatea. Achiziția și folosirea de astfel de produse contribuie la sporirea eficienței și rentabilității lanțului de aprovizionare, reduc costurile de transport, diminuează cantitatea de deșeuri, contribuie la protejarea mediului.

Produsele proiectate și realizate de această companie acoperă o gama completă de soluții de ambalare din plastic, de la produsele standard, până la variante personalizate. Iată care sunt cele zece categorii principale aflate în ofertă:

  • containere mari pliabile (FLC),
  • lăzi pliabile (FSC),
  • boxpaleți rigizi din plastic
  • navete și tăvi pentru industria băuturilor
  • containere stivuibile
  • navete dublu stivuibile
  • găleți certificate ONU pentru manipularea substanțelor periculoase
  • containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor
  • paleți din plastic
  • cărucioare pentru manipularea navetelor.

Datorită calității superioare și grijii pentru mediul înconjurător, produsele realizate de această companie sunt cele mai rentabile și mai competitive de la ora actuală.

Grație caracteristicilor specifice și prestigiului firmei, folosirea produselor conferă valoare celor care decid să le achiziționeze și să le folosească. Prin alegerea lor, aceste companii contribuie atât la îmbunătățirea sau conservarea calității mărfurilor lor, cât și la protejarea mediului, prin folosirea de soluții ecologice.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Schoeller Allibert este lider de piață în furnizarea de soluțiile returnabile pentru multe industrii importante.  Multe dintre dezvoltările importante din domenii ce folosesc amabalaje de plastic își au originea la această companie. Leaderul este creatorul unei game de produse speciale pentru industria băuturilor sau pentru industria alimentară. Tehnologia avansată folosită și materialele  unice permit crearea unor game de produse ce generează multiple oportunități de marketing. Printre cele mai importante realizări amintim: a patra generație de navete de bere, Bottle Carrier sau butoiul Key Keg, Navetele Prelog și Ortus, cuve MaxiLog etc..

Dacă sunteți în căutarea unui producător de navete de plastic, această companie vă poate ajuta să aveți cele mai eficiente soluții, ce garantează calitate de la începutul până la sfârșitul procesului de ambalare, transport, depozitare, distribuție și comercializare a produselor.

Pentru a  afla mai multe detalii despre gamele de produse disponibile sau pentrua a consulta oferta  de capace plastic, accesați site-ul Schoellerallibert.com!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si