Individul a venit de la stână, marți seara, acasă, iar când a ieșit în grădină a văzut cum un urs era pe cale să îi atace calul. Omul a luat o bâtă și a pornit la luptă cu animalul.

În stare gravă după ce s-a luptat cu ursul pentru a-și salva calul

Propietarul calului a fost rănit foarte grav de urs. Apoi a continuat să se târască până în casă pentru a-și alerta soția.

Femeia a apelat la 112, dar a cerut și ajutorul vecinilor.

Citeste si: Tad, câinele polițist, erou într-o misiune în cazul dispariției unei femei din Neamț

Soțul femeii a suferit numeroase plăgi prin muşcătură la nivelul gâtului, trupului şi membrelor. Apoi a fost transportat la spitalul din Odorheiul Secuiesc însă, în cele din urmă, a ajuns la spitalul din Miercurea Ciuc, fiind băgat direct în operaţie.

În stare gravă după ce s-a luptat cu ursul pentru a-și salva calul

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Dolj: Un poliţist a salvat viaţa unui bărbat căruia i s-a făcut rău în sala de aşteptare de la Serviciul Rutier

Bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală care a durat circa trei ore şi jumătate. În prezent, bărbatul este la Terapie Intensivă, încă în stare gravă, dar stabilă.

În stare gravă după ce s-a luptat cu ursul pentru a-și salva calul

Citeste si: O femeie din Alba a sfârșit tragic în timp ce făcea țuică. Trupul ei a fost găsit carbonizat

Vecinii bărbatului lovit de urs au declarat că au făcut multe plângeri pentru reglementarea situaţiei în ceea ce priveşte urşii din zonă, dar nu s-a întâmplat nimic. Ei spun că numărul acestora este mult mai mare decât ar trebui şi că le este teamă să iasă din casă după ora 17.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si