Imaginile au fost publicate pe Facebook de jurnalistul Vitalie Cojocari

"Așa ceva nu am pomenit de când scriu pe probleme de administrație publică. Niciodată. Să vă zic de ce sunt uimit.

Ieri a fost o nouă avarie în București, de data asta la Grozăvești. Nu vă mai pun lista cu străzi și blocuri rămase în frig și fără apă caldă în robinete.

Este lungă cât o zi de post.

 

Nu am ce explicații noi să vă dau. Țevile sunt vechi și de 40-50 de ani, sunt atât de ruginite, încât e o mirare că mai țin. La un pic de presiune, la olecuță de oscilare a temperaturii de afară- fac ”buf” și se sparg. Nu sunt vreun Nostradamus, iarna se anunță la fel de ”problematică” precum precedenta. Sistemul este vechi, țevile sunt mâncate de rugină și se sparg.

Citeste si: Clipe de groază în Anglia: focuri de armă auzite lângă Podul Londrei. Cel puțin o persoană a fost ucisă!

Citeste si: Durere fără margini pentru Maria Cârneci: solista și-a înmormântat soțul

Citeste si: Cel puţin 49 de morţi, inclusiv familii întregi, în cutremurul din Albania, soldat cu mii de deplasaţi, anunţă premierul Edi Rama care promite case fiecărei familii sinistrate până în 2020

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Fiind o avarie destul de însemnată, jurnaliștii au fost informați că astăzi va avea loc un comandament la Radet. Mărturisesc, nu am mai auzit de un comandament la Regie până acum. Așa că eram extrem de curios să văd în ce constă.

Deocamdată pot să vă pun la dispoziție niște poze de la colega Adriana. Sala de ”comandament” este plină de angajați Radet și nu este totul. Regia(declarată oficial în faliment) a adus niște țevi pentru a demonstra că da, conductele sunt vechi și subțiate de rugină.

Dar să vedem ce măsuri vor anunța acum, în al 12-lea ceas, pentru a ”fi implementate în perioada imediat următoare pentru asigurarea furnizării agentului termic în Capitală”.", a scris jurnalistul Vitalie Cojocari.

 


RADET anunţă că a avut loc o avarie la magistrala Grozăveşti- Griviţa, veche de 40 de ani

Reprezentanţii RADET au anunţat, joi seara, că o nouă avarie a avut loc la magistrala Grozăveşti- Griviţa, veche de 40 de ani, termenul estimat pentru remediere fiind de 12-14 ore.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

RADET anunţă că, astăzi, în jurul orei 17.00, a avut loc o avarie la Magistrala de termoficare Grozăveşti- Griviţa, cu o vechime de 40 de ani.

"Vom reveni cu date suplimentare după efectuarea manevrelor de închidere a apei şi izolare a zonei afectate", au transmis reprezentanţii RADET.

Echipele RADET sunt la faţa locului pentru operaţiunea de evacuare a apei din galerie, urmând ventilarea, înlocuirea tronsonul afectat şi ulterior repunerea în funcţiune.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si