Bianca de la Puterea Dragostei a făcut un vlog pe canalul ei de Youtube în care a vorbit despre faptul că se gândește să părăsească emisiunea.

"Am iar momente și gânduri, însă nu lumea mă influențează. Am gânduri că vreau să plec acasă. O să mă las purtată de val. Nu am cu cine să vorbesc, fiecare îmi zice altceva. Mama și Livian îmi zic să rămân, alții să plec.

Chiar nu știu ce să fac", a spus Bianca de la Puterea Dragostei într-un vlog.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, scene de gelozie: „Mai bine ne sunăm și ne spălăm rufele in privat”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Război între concurenții de la Puterea Dragostei: Alex Oianu, atac la adresa lui Nelson Mondialu, din cauza Biancăi Comănici. ”Această fată a recunoscut că s-a culcat cu mine”

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj tranșant pentru fiul său, Livian, concurent la Puterea Dragostei: Părăsește emisiunea sau o părăsesc pe maică-ta!

Bianca de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea
Bianca de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, încântați de noua achiziție

După ce s-a destăinuit urmăritorilor ei a continuat vlogul alături de iubitul ei, Livian, alături de care a făcut un anunț: "Bună dragii noștri susținători! Avem un mesaj pentru voi: am strâns bani și am cumpărat un nou aparat!"

Bianca și Livian și-au cumpărat un nou aparat pentru a filma vlogurile și sunt foarte fericiți de achiziția lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si