Reprezentanții IPJ Hunedoara spun că un bărbat de 53 de ani din Alba, care conducea o autoutilitară spre Arad, nu a respectat distanța față de un TIR. Impactul a fost unul extrem de violent pe DN7 Deva-Arad. Dubița în care se aflau ce doi bărbați, de 53 și 60 de ani, a ajuns sub tir, cele două victime din autoutilitară decedând pe loc după ce au fost strivite de roțile TIR-ului.

"Un bărbat de 53 de ani, din județul Alba, care conducea o autoutilitara pe DN7, din direcția Deva – Arad, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autotractorul condus din aceeași direcție de mers de un bărbat de 33 de ani, din Hațeg (care a oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, în zona termocentralei Mintia), pe care l-a tamponat în partea din spate. În urma impactului a rezulat decesul conducătorului auto de 53 de ani si a unui pasager de 60 de ani, din jud. Alba, aflat în autoutilitară. Traficul a fost restricționat și dirijat pe rute ocolitoare până la ora 20.15", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, potrivit observator.tv.

Citeste si: ALERTĂ de cod galben! Meteorologii anunță vreme severă în mai multe zone din țară

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Accident în Prahova! Două persoane au rămas încarcerate

Citeste si: Un poliţist din Teleorman este cercetat după ce le-a vândut colegilor cătuşe cu 50 de lei

La locul accidentului au fost solicitate mai multe echipaje de salvare, între care o ambulanță SAJ. Medicii au depus eforturi pentru a salva viața celor doi bărbați, însă acestea au fost în zadar.

Polițiștii au deschis o anchetă și au început cercetările pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si