Nelson Mondialu. Livian: O scos tata o colindă și, sincer, nu am ascultat-o. Acum o să ascultăm împreună și o să vedem reacția.

Bianca: Te rog, nu te grăbi. Eu vreau să vorbesc frumos. Ia uite ce dansează! Ce palton are!

Citeste si: Nelson Mondialu s-a apucat de cântat. Ascultă colinda de Crăciun adresată românilor

Livian: are voce. El l-o compus. Fără glumă.

Nelson Mondialu

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nelson Mondialu. Bianca: Ce furmos! Ăsta e zâmbetul tău! Ce i-o venit să facă asta?

Nelson Mondialu. Livian: Are voce caldă.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, adevărul despre femeile din viața sa: "Se spune că am relație cu Georgiana, Cristina Pucean și cu o fata brunetă"

Nelson Mondialu a scos o piesă, în preajma sărbătorilor de iarnă. El a interpretat o colindă initulată „Colinda Ardealului”.

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”, adevărul despre sărutul cu Iancu: „Este normal să vorbesc cu el”

Nelson Mondialu

Renumitul Nelson a scos o piesă, de 3:50 minute, adresată tuturor fanilor și românilor.  „Pornit-au spre voi în lume, găndurile mele bune.

Vă trimit cu inima toată bucuria mea. În seara Crăciunului, colinda Ardealului. Măi oameni, măi frați români, hai să fim un pic mai buni și să trăim bucuria, că azi s-a născut Mesia.”  sunt câteva din versurile interpretate de Nelson Pop.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si