Ea abia trecuse de vârsta majoratului, el împlinise deja 51 de ani. Diferența mare de vârsta nu a fost o piedică în calea iubirii și la scurt timp, cei doi au devenit soț și soție. Vreme de 8 ani, povestea lor de dragoste s-a derulat idilic pe rețelele de socializare până zilele trecute, când Mario a murit fulgerător.

Decesul italianului a fost privit de anchetatori ca o sinucidere.

După autopsie, medicul legist a concluzionat că bărbatul a fost omorât. Principală suspectă a fost imediat soția. Potrivit unor surse din anchetă, Nicoleta avea un amant și căuta de mai multă vreme o cale prin care să scape din căsătoria incomodă. Chiar în ajun de Anul Nou, l-ar fi convins pe cel care îi era iubit să plătească un consătean și împreună să-l ucidă pe italian.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Petrecerile continuă în prima zi din an

Chiar ea a gândit planul diabolic, spun anchetatorii: în seara cu pricina, și-a anunțat amantul că pleacă de-acasă, iar pe soțul italian îl lasă dormind.

Cei doi au dat buzna în locuință și cu o țintă clară, s-au năpustit cu pumnii asupra bărbatului. Atât de sângeros a fost atacul încât victima nu s-a mai trezit. Din prima clipă, soția a susținut în fața polițiștilor că în casă au intrat hoții. Când polițiștii au pus totul cap la cap, și-a schimbat declarația și a susținut că au vrut să-i aplice doar o corecție italianului pe motiv că era agresiv.

Femeia este cercetata pentru instigare la omor. Toti cei trei inculpati risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 15 si 25 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si