Un băiat, în vârstă de 24 de ani, a postat videoclipul plin de emoții care a făcut înconjurul lumii. Sam McGlone a filmat totul în apropiere de orașul său natal Braidwood, la o oră de zona de est în Canberra, New South Wales, în timp ce incendiile de vegetaţie mistuiau totul în jur.

Gestul emoționant făcut de un pompier voluntar din Australia. A salvat un pui de cangur din flăcări

Citeste si: Momente de panică la metrou. Călători atacați și înjurați de o femeie

Pompierul voluntar a ajutat la stingerea incendiilor și a căutat animalele din zonă care încă mai sunt în viață. Astfel a reușit să descopere puiul de cangur ce avea pielea înegrită. Animalul tremura de frică sub un buștean, unde încerca să se ascundă de flăcări.

Gestul emoționant făcut de un pompier voluntar din Australia. A salvat un pui de cangur din flăcări

„Australia este în flăcări! 500 de milioane de animale au fost ucise. Am reuşit să salvez acest pui de cangur, rămăsese singur. Ţi se rupe inima. Peste 10 milioane de hectare au ars. Vă rog răspândiţi, donaţi, avem nevoie de ajutorul vostru!” a fost mesajul tânărului, model faimos pe Instagram, alături de videoclipul atașat.

Gestul emoționant făcut de un pompier voluntar din Australia. A salvat un pui de cangur din flăcări

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Ce trebuie să facă românii afectați de incendiile din Australia. Recomandările MAE

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Australia is on fire! 500 million animals have been killed. I saved this little baby kangaroo it was left by its self! This is heart breaking. 10 Million acres burned. Please spread. Please donate. We need your help!

A post shared by Sam Mcglone (@sammcglone) on

Mai mulți oameni au apreciat fapta tânărului care are peste 100 de mii de urmăritori, iar postarea sa a strâns aproape 200.000 de vizualizări şi peste 1500 de comentarii în care internauţii l-au felicitat.

Sam Mcglone a creat şi o strângere de fonduri pe GoFundMe cu scopul de a obţine banii necesari tratamentelor pentru animalele sălbatice rănite.

Citeste si: Și Mircea Lucescu a fost lovit de un tramvai, în iarna lui 2012! Celebrul antrenor a avut nevoie de spitalizare

Băiatul s-a oferit să ajute ca pompier voluntar alături de fraţii săi şi luptă cu flăcările devastatoare de pe Coastra de Sud de la sfârşitul lui decembrie.

Jumătate de miliard de animale au fost ucise în urma incendiilor cumplite, iar unele specii au ajuns acum să fie pe cale de dispariție, scrie Daily Mail.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si