"Buna ziua!
Fac o postare în urma discuției mele printr-o vecină a unei mămici disperate din Tulcea care nu are acces la telefon sau internet!
Consider că nu pot sa raman deoparte la cele aflate de la ea și în speranța că o putem ajuta împreună spre mediatizarea cazului și verificarea situației, de către autorități ,mai jos am să vă las povestea ei relatată de cea care o ajută în momentul de față cu un acoperiș deasupra capului!

Într-o familie fără prea mari posibilități, după moartea mamei lor care era bolnavă de cancer, 5 frați ajung in centru, mămică în cauză a crescut într-un centru de la 10 ani la 15 ani, apoi tatăl lor îi ia acasă la bunica.

Între timp Toma Mihaela cea despre care vreau să vă spun mai jos, devine mămică la vârsta de 19 ani, aduce pe lume în data de 15.11.2019 în spitalul din Tulcea un băiețel de 2900gr perfect sănătos, nerecunoscut de tatăl lui, copilul poarta numele de Toma Andrei Ionuț Mădălin.

Toma Mihaela se externeaza din spital și merge către centrul din Tulcea direct cu copilul!
Bunica ei refuzând să o primească acasă cu copil!
În perioada sarcinii o doamnă de la centru Mariana ia promis ca o va ajuta sa locuiască acolo, ca nu are oricum conditii acasa etc plus că bunica nu o acceptă cu copilul, urmând ca imediat după ce a născut ,la externare sa meargă în centru cu băiețelul ei! Așa s-a

și întamplat! Numai că în centru lucrurile au luat o întorsătură foarte mare!

Pe data de 02.12.2019 a fost dată AFARA cu forta precum că a fost agresivă!
Mămică încerca să deblocheze ușa care se blocase (susține ea), dar problema cea mare este că de atunci nu mai știe nimic de bebelușul ei!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Consiliera Vioricăi Dăncilă care a vândut petarde la tarabă a avut un salariu de 1.900 de euro pe lună la Guvern! Dana Varga, fiica unui bulibaşă, şi-a luat un Audi A5 în leasing!

La fata locului a fost prezentă și poliția care a fost chemată de personalul de la centru! Mămică in cauza susține că a fost bătută de politie si i-au fost adresate fel de fel de jigniri!
Din data de 02.12.2019 pana in data de 06.12.2019 la solicitarea politiei, s-a prezentat o ambulanță si a fost internată la psihiatrie pentru investigații si monitorizare a stării de sanatate!
Copilul a fost predat la postul de politie catre o doamna Daniela care lucra si ea la centru, dupa externare TOMA MIHAELA mamica in cauză ,nu mai are acces la copil, nu mai are informații despre bebeluș, nu o mai primește în centru! Nimeni nu ii mai spune nimic de copilul ei! Nu stie ce s a intamplat cu bebelusul! Bebeluș care era alaptat! Care s a născut pe data de 15 .11.2019!

Efectiv a fost alungata!

Citeste si: Ministerul de Interne: Militarii, jandarmii şi poliţiştii români care participă la misiuni în teatrele de operaţii vor primi diurne echivalente cu cele ale partenerilor externi

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Consider că s a facut o nedreptate, și depresie postnatalea daca avea, nu este uman sa se faca asa ceva! Suntem mame multe si cred ca înebuneam de-a binelea dacă pateam asa ceva! Sunt mama si am ales ca Împreună să o ajutam sa mediatizam cazul ei!
Va rog distribuiți, postati oriunde pana cand acest caz va ajunge în atenția presei!
Daca este o mămică săracă nu inseamna ca trebuie sa nu aibe acces la copilul ei!
Nu inseamna ca trebuie sa ajungem in asa situatie! Va rog din suflet sa distribuiți toti cei care ati citit mesajul acesta pana la capat! Va rog sa nu rămâneți indiferenți si sa o ajutam sa isi faca dreptate!

Citeste si: Furtuni devastatoare în Spania: o româncă de 54 de ani a murit

DISTRIBUITI POSTAREA, NU RAMANETI INDIFERENTI! SA AJUTAM SA AJUNGA CAZUL UNDE TREBUIE ,SA FIE VERIFICAT CUM TREBUIE!SI SA SE FACA DREPTATE!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si