UPDATE: Până în acest moment, au fost transportați 15 copii la spital: 13 la Grigore Alexandrescu și 2 la Marie Curie. 

UPDATE: Urmare a situației înregistrate la Scoala 133,DSP București a trimis la fața locului o echipă de inspectori sanitari pentru a demara o verificare. De asemenea, DSP București a contactat managerii spitalelor de copii, Spitalul Clinic Grigore Alexandrescu si Spitalul Marie Curie pentru, acordarea asistenței medicale de specialitate.

UPDATE: Șase copii cu vârste între 11 și 14 ani care au fost transportați la spital: 4 la Grigore Alexandrescu și 2 la Marie Curie.

UPDATE: Profesorii au chemat părinții să îi ia pe elevi acasă, potrivit unul telespectator Kanal D.

UPDATE: Mai mulți părinți au venit în fața școlii. În acest moment, sunt 15 copii în evaluare medicală. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

UPDATE: Eleva de 14 ani a solicitat sa mearga la cabinetul medical si cabinetul medical a recomandat chemarea unei ambulante si aceasta a dus.o la spital, cel mai apropiat, Marie Curie. Este la spital, acuzand o stare de disconfort( usturimi de ochi), dar nu a fost grav, fata a plecat pe picioarele ei la cabinetul scolii.

În școală se aflau aproximativ 500 de copii

Potrivit Inspectoratului Municipiului București, la scoala 133, sector 4, in urma procedurilor de igienizare efectuate ieri 20.01.2020, scoala a fost evacuata astazi, dupa ce cativa elevi de clasa a VIII-a au acuzat un disconfort respirator.

Masura de a nu permite accesul elevilor sau personalului in scoala, timp de 24 de ore, de la dezinfectare nu a fost prevazuta in procesul verbal realizat dupa efectuarea dezinfectarii. Prin urmare, scoala a permis accesul elevilor si personalului. Astazi, dupa ce acei elevi au acuzat disconfortul respirator, scoala a anuntat si salvarea si pompierii.

Citeste si: Arad: Cursurile din clădirea liceului afectată în urma acţiunilor de dezinsecţie şi dezinfecţie rămân suspendate până vineri

Potrivit ISU, la scoala 133, mai multi copii acuza dureri de cap, posibil de la un gaz toxic. Se procedeaza la evacuarea tuturor elevilor. O fata de 14 ani a fost transportată la spitalul Marie Curie.

Citeste si: O fetiță de doi ani a murit în chinuri groaznice după ce a fost lasată singură în casă timp de o săptămână


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si