Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi. Urmele iubirii se văd în casa „Puterea Dragostei”. Concurenții emisiunii difuzate pe Kanal D au avut parte de un dans. Jador a dansat pentru ultima dată alături de fosta sa iubită Ella de la „Puterea Dragostei”. Bărbatul nu și-a putut stăpâni lacrimile de durere pentru iubirea sa pierdută: Ella. Jador și Ella de la „Puterea Dragostei” au purtat și un mic dialog în timpul dansului:

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi.

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi. Concurentul nu-și mai poate ascunde durerea: „Așa mai fac eu!”

Jador de la „Puterea Dragostei”: Sper să nu plâng!

Ella de la „Puterea Dragostei”: De ce să plângi?

Jador de la „Puterea Dragostei”: Nu știu...

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi.

Ella de la „Puterea Dragostei”: Sper să fii fericit și să iubești ceea ce ai ales!

Jador de la „Puterea Dragostei”: Taci!

Ella de la „Puterea Dragostei”: Și Dumnezeu să binecuvânteze cu tot ce-ți dorești și nu ți-am vrut răul niciodată. De ce să tac? Fă-ți teatrul!

Jador de la „Puterea Dragostei”: Taci!

Ella de la „Puterea Dragostei”: De ce să tac? Ăsta-i adevărul. Succes, oricum, să ai și tot, nu știu...

Jador de la „Puterea Dragostei”: Taci!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi.

Ella de la „Puterea Dragostei”: Nu plânge, măi!

Jador de la „Puterea Dragostei”: Scuze, da așa mai fac...

Ella de la „Puterea Dragostei”: Aoleu! Dar eu nu pot...Dar de ce plângi?

Jador de la „Puterea Dragostei”: Nu știu!

Ella de la „Puterea Dragostei”: Dar zi, de ce...

Jador de la „Puterea Dragostei”: Nu îți voi zice niciodată.

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi.

Ella de la „Puterea Dragostei”: De ce nu-mi zici? Spune! Vorbește! Că pleci, oricum! Spune!

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi. La finalul ultimului dans dintre cei doi, concurenții i-au aplaudat.

Citeste si: Ella, prima reacție după plecarea lui Jador: „Ne iubim și...”

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi. Ceilalți concurenți nu au putut rămâne indiferenți la scena de dragoste dintre Jador și Ella de la „Puterea Dragostei”. Andreea Oprică și Andreea Pirui au fost năvălite de lacrimi. Turcu și Roxana de la „Puterea Dragostei” s-au luat tandru în brațe, iar ceilalți concurenți nu-și puteau stăpâni lacrimile când l-au văzut pe Jador dărâmat.

Citeste si: Jador, eliminat de la Puterea Dragostei. A plecat cu lacrimi în ochi VIDEO

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi. Ella de la „Puterea Dragostei” a transmis că nu poate să-l vadă pe Jador așa. „Când Dumnezeu închide o ușă, deschide undeva o fereastră..
Am rămas doar prieteni..
Imi doresc din toată inima mea, ca voi, să mă susțineți până la final indiferent de situație!Voi sunteți sufletele mele frumoase ❤️ ” a transmis focoasa brunetă pe contul său oficial de socializare.

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi.

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi. Jador de la „Puterea Dragostei” a transmis că acum a învățat ce înseamnă iubirea cu adevărat: „Nu am vorbit atât de mult despre acest subiect însă acum simt să o fac în urma galei din această seară...Ella este o femeie minunată pe care mă bucur că am cunoscut-o și cu care am amintiri frumoase, în ciuda a ce s-a văzut la tv noi chiar am petrecut momente unice împreună pe care nu le voi uita niciodată. Am greșit amândoi, poate unul mai mult și celălalt mai puțin dar ea nu îmi este o femeie indiferentă, țin la ea foarte mult și îi doresc tot ce este mai bun și frumos pentru că merită.
Îți mulțumesc pentru tot ce am învățat de la tine și pentru tot ce am trăit, mă bucur că am reușit să trecem peste momentele neplăcute și să rămânem prieteni. Voi fi mereu lângă tine atunci când ai nevoie și te voi susține!! Mulțumesc draga mea... ”.

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi. De asemenea, Ella de la „Puterea Dragostei” a ținut să menționeze: „ Ultimul dans..
Dragilor, am rămas in relații bune cu Jador, nu cu certuri.. am observat că se speculează multe chestii in alte grupuri și nimic nu este adevărat. Multe presupuneri se fac.. și am zis să lămurim această chestie. Eu sunt foarte bine, lupt in continuare pentru că voi sunteți alături de mine prin mesaje dar și prin voturile pe care mi le oferiți zi de zi pe site. Vă iubesc.”

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei”, la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella: „Așa am simțit...e o femeie greu de atins!”. Concurentul s-a îndrăgostit de blondă

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi.

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi. Jador și Ella de la „Puterea Dragostei” au format un cuplu, după ce s-au cunoscut în casa „Puterea Dragostei”. Cuplul a trecut prin mai multe obstacole și a fost implicat în diferite conflicte. Acum, cei doi au ales să nu mai formeze un cuplu și să rămână prieteni.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” s-a tatuat. Cu gândul la cine și-a făcut tatuajul

Jador de la „Puterea Dragostei” în lacrimi.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei a scos o melodie nouă. Cui îi este dedicată piesa „Cu cine să mă cert?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si