De fapt, operatiile de marire a sanilor sunt de mult timp printre cele mai populare. In Romania, numarul clinicilor unde se pot realiza astfel de interventii este din ce in ce mai mare. Insa, daca ar fi sa facem o alegere 100% sigura, clinica Dr. Renert este in topul preferintelor. In aceasta clinica, https://www.dr-renert.com/estetica-sanilor este un lucru caruia i se acorda o deosebita atentie, inca de la prima consultatie.

Decizia de a alege o interventie chirurgicala la san este extrem de delicata si trebuie luata impreuna cu chirurgul plastician pe baza nevoilor, dorintelor si asteptarilor individuale. Pacienta trebuie sa-si evalueze alegerea pe baza diferitilor parametri, de la tipul, forma si dimensiunea protezei, pana la modul si locul de introducere a acesteia. Este important ca fiecare femeie care sufera aceasta interventie chirurgicala sa constientizeze deplin implicatiile deciziei sale, avantajele, dezavantajele, limitarile si riscurile posibile. In primul rand, atunci cand vorbim despre posibilitatea unei operatii de marire a sanilor, trebuie avut in vedere faptul ca acest lucru nu este recomandat fetelor sub 18 ani, deoarece sanii lor nu sunt inca dezvoltati complet si pot creste in continuare cu volumul sau isi modifica usor forma in mod natural.

Cine sunt cele  mai bune candidate pentru marirea sanilor?

O candidata ideala pentru marirea sanilor este o femeie care cauta imbunatatirea aspectului ei, dar fara a exagera.

Cele care doresc sa se supuna reconstructiei sanilor dupa cancer sau femeile care au sanii asimetrici si vor sa-i faca  egali sunt, de asemenea, candidate ideale. In fiecare caz, insa, chirurgul trebuie sa efectueze o serie de teste medicale pentru a vedea daca pacienta poate suferi o interventie chirurgicala.

De obicei, se efectueaza teste de sange complete, electrocardiograma si o mamografie preoperatorie. De asemenea, este recomandat sa fiti pregatita psihologic, deoarece este o schimbare importanta a imaginii care nu poate fi refacuta usor.

Revenirea este posibila, dar ar implica o alta interventie chirurgicala, asa ca este mai bine sa fiti complet convinsa ca va doriti asta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Contraindicatii: in ce circumstante nu este recomandata interventia chirurgicala la san?

Pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale la san, pacienta trebuie sa fie sanatoasa si sa nu aiba probleme cu inima, infectii respiratorii, tulburari de alimentatie, etc. In plus, pentru a suferi aceasta operatie, este necesara o anumita stabilitate emotionala. Prin urmare, cele care au o stima de sine scazuta sau sufera de dismorfofobie (ingrijorare excesiva pentru imaginea corpului lor sau de vreun defect fizic real sau imaginat) nu trebuie sa fie supuse unei operatii cosmetice pentru a se simti mai bine, ci mai degraba sa consulte un psiholog. Marirea sanilor nu este, de asemenea, indicata pentru pacientele cu tulburari alimentare.

Care este varsta ideala pentru operatia de marire a sanilor? Se poate alapta dupa operatie?

Asa cum am spus deja, sub 18 ani nu se recomanda interventia, pentru ca sanii pot creste si pieptul se schimba in mod natural. Dupa aceasta faza va fi posibila efectuarea unei interventii chirurgicale atat timp cat pacienta este cu adevarat convinsa si chirurgul este de acord.

In plus, este important sa stiti ca nu se intampla nimic la nivelul functiei sanului. Puteti ramane insarcinata si sa alaptati fara probleme. Totul va depinde de grija pe care o aveti de sani inainte si dupa operatie.

Sanul este o parte anatomica speciala pentru majoritatea femeilor. De fapt, este de mare importanta si pe plan psihologic, ca simbol al armoniei si feminitatii. Exista multe motive pentru care sa nu fiti multumita de sani, nu numai pe plan estetic, dar in unele cazuri si pe plan functional, de exemplu, cand sanii cu dimensiuni excesive provoaca dureri musculo-scheletice si limiteaza performanta unor activitati.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Este important sa reflectati cu echilibru si seninatate inainte de a suferi o corectie chirurgicala a sanului. Este o interventie complexa din toate punctele de vedere, care implica un anumit efort, chiar daca un chirurg pregatit precum Dr. Gad Renert este capabil sa asigure o taietura minima si standarde foarte ridicate de siguranta, deoarece tehnicile chirurgicale pe san au cunoscut o evolutie semnificativa.

Chiar si o femeie foarte tanara poate fi nemultumita de imaginea ei: in unele cazuri, sanii se dezvolta cu asimetrii sau anomalii foarte evidente care determina o forma nu foarte armonioasa. In alte cazuri, dezvoltarea sanilor este excesiva in comparatie cu constitutia fizica.

Odata cu trecerea anilor si mai ales cu sarcinile si alaptarea, va puteti gasi fata in fata cu problema lasarii sanului. Gradele de „ptoza” sunt diferite, deoarece relaxarea datorata greutatii si fortei gravitatiei este progresiva, iar chirurgul este cel care stabileste in ce etapa ne aflam prin masuratori specifice. Multe femei combina ridicarea sanului cu inserarea unei proteze de volum, care ajuta la restaurarea unei forme ideale similare cu cea fiziologica pierduta in timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si