Livian e din nou acasă cu familia lui. În timp ce era la toaletă, Nelson Mondialu a intrat în camera lui și a început să-i umble prin lucruri.
"La portofel, să vedem dacă e băiat la portofel. 1 dolar și un leu, dar are numai Philipp Plain", a râs Nelson de Livian când a văzut câți bani are.

"De când e în televiziune ăsta se îmbracă numai de la 4000-5000 de euro o pereche de papuci."

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, ultimul cadou pentru Livian

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei? Cine se luptă pentru a-i cuceri inima lui Gabriel

Nelson Mondialu, atacat din toate părțile! Un fost concurent în casa Puterea Dragostei sare la gâtul tatălui lui Livian

Citeste si: Nelson Mondialu a făcut anunțul: s-a despărțit de Liana!

Un fost concurent din casa Puterea Dragostei sare la gâtul lui Nelson Mondialu, tatăl lui Livian.

Noul adversar al lui Nelson Mondialu este nimeni altcineva decât... Adrian Iancu, fostul concurent în sezonul I în casa Puterea Dragostei. În cel mai recent filmuleț postat pe contul său de Youtube, Adrian îl desconsideră pe Nelson, despre care spune că în ultima perioadă încearcă prin orice fel de mijloace posibile să își atragă cât mai mulți urmăritori. Adrian menționează și că familia lui Nelson s-a făcut de rușine în toată țara din cauza relației cu năbădăi dintre Livian și Bianca.

„Am un mesaj pentru domnul Nelson. Am un mesaj pentru acest rege al Youtube-ului, rege al live-urilor, cum se intitulează el. Pentru că a intrat într-un scandal din care tot ce vrea din lucrul ăsta este să-și atragă urmăritori, în primul rând, și să spele imaginea familiei lui pentru că s-a cam făcut de toată rușinea. Pe tot mapamondul. Că el este mondial!”, a fost mesajul plin de ironie transmis de Adrian Iancu la adresa lui Nelson Mondialu.

Reacția dură a lui Adrian vine după ce Nelson Mondialu i-a adus amenințări într-un live.

„Gata, stop! Vrei sa intri in scandal cu mine? Nu ar fi indicat pentru vizualizări....dar, să știi că nu ești singurul care are... Am și eu cuvintele la mine. Eu te respect, în continuare, nu vreau să-ți vorbesc urât, dar toată lumea știe că dacă e să treci la lucruri din astea nu prea ai cum!”, a mai completat Adrian Iancu în cel mai recent filmuleț al său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si