Cum sună mesajul primit de români:

"Repectați recomandările pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus COVID-19. Rămâneți în casă, pe cât posibil! EVITAȚI contactul direct sau apropiat cu alte persoane! MENȚINEȚI distanța de minimum 2 m față de ceilalți! NU atingeți suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum va arăta lumea după coronavirus: ”Furtuna va trece, omenirea va supravieţui, dar vom locui într-o lume diferită”

Feriți-vă de zonele aglomerate! Spălați-vă pe mâini cât mai des posibil! Nu vă atingeti cu mâinile fața, nasul, gura, sau ochii. Asigurați-vă că regulile sunt respectate de vârstnici. Ei sunt cei mai expuși îmbolnăvirii".

Citeste si: Bilanțul tragic al coronavirusului: 11.401 morți

Alte 59 de cazuri de infectare cu coronavirus, la pacienţi cu vârste între un an şi 74 de ani, au fost confirmate sâmbătă, numărul total al îmbolnăvirilor în România ajungând la 367. De asemenea, a crescut numărul persoanelor aflate la Terapie Intensivă, precum şi al celor aflate în stare gravă.

Au fost deschise 117 dosare penale, pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi au fost date peste 300 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină. 

Citeste si: Ultima ora! Coronavirus Romania 21 martie: la cat a ajuns numarul cazurilor de coronavirus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si