Aceasta victorie a determinat cea mai violenta iesire nervoasa din partea faimoasei Emy Alupei. Infometati si sleiti de putere, Faimosii s-au resimtit in batalia sportiva de aseara, astfel ca au pierdut pentru a treia oara consecurtiv in fata adversarilor. Miza a fost uriasa, echipa castigatoare a avut parte de un picnic barbeque, dar si alte surprize recreative.
Echipa Faimosilor a fost ingenuncheata si redusa la tacere, prima care a rabufnit fiind Emy Alupei.


"Nu suntem o echipa, asta-i problema, intelegi? Ne uram! Ne facem pe la spate, suntem rai, intelegi?(...) de aceea nu castigam niciodata! Niste serpi, o mana de oameni si ne mancam intre noi!",  au fost cuvintele strigate cu furie de catre Emy catre echipa ei.

Reactia i-a luat prin surprindere pe Razboinci, care au incercat sa medieze si sa calmeze conflictul, cu atat mai mult cu cat, incepand de saptamana viitoare, toti concurentii Survivor Romania vor locui in aceeasi tabara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"As vrea sa lamurim problemele ca sa nu le vedem noi! Ca le avem si noi pe ale noastre!”,  le-a spus Andrei Ciobanu adversarilor, in incercarea de a detensiona atmosfera din gradena rosie.
Si Emanuela Huruiala le-a dat un sfat Faimosilor;" Haideti sa ne linistim cu totii!".
"Si noi poate ca avem probleme, dar niciodata nu ne-am certat de la mancare sau de la ce va certati voi!",  a

intervenit si Lola Crudu.

Spate in spate si aruncandu-si sageti veninoase dupa evolutia pe traseu, Faimosii au continuat cearta si in tabara lor.

Cine va parasi in aceasta seara competitia si ce echipa va castiga jocul de comunicare, aflati urmarind in aceasta seara o noua editie „Survivor Romania”, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si