Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, la finalul coferinţei de presă pe care a susţinut-o marţi, la Palatul Cotroceni, unde s-a tuns, în contextul în care toate frizeriile și saloanele sunt închise, ca urmare a restricţiilor impuse prin ordonanţe militare.

Șeful statului a afirmat că „acasă m-am tuns și eu”, evitând totuși să spună și cine se face „vinovat” de tunsoarea sa.

Klaus Iohannis a dat răspunsul mult așteptat și a mărturisit unde se tunde

În privința redeschiderii frizeriilor și cabinetelor stomatologice, Klaus Iohannis a declarat că în cursul săptămânii viitoare se vor lua și deciziile referitoare la redeschiderea anumitor sectoare de activitate.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 40%: "Mi s-ar părea nedrept ca pensionarii să plătească întreaga notă de plată a epidemiei"

Citeste si: Iohannis, despre muncitorii sezonieri plecaţi în străinătate în plină epidemie de coronavirus: „E clar că la început au fost greşeli”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis: Părinții au dreptul prin legislație să stea acasă în cazul în care școlile sunt închise

„Când se redeschid? În cursul săptămânii viitoare, când vom lua decizia cum continuăm după 15 mai, vom lua și decizii care privesc primele sectoare unde vom avea o redeschidere. Este prematur să vă spun astăzi, dar unele se vor redeschide. Evident, ține de nevoia socială, dar și de riscul epidemiologic.

Klaus Iohannis a dat răspunsul mult așteptat și a mărturisit unde se tunde

După o analiză foarte serioasă, vom face comunicarea la momentul potrivit. Însă pot să vă spun că, în momentul acesta în care vorbim, pentru majoritatea zonelor se lucrează sau sunt gata protocoalele care prevăd dacă trebuie o mască specială, un paravan, termometru la intrare și multe alte lucruri. Vrem să punem la punct toate detaliile”, a mai declarat Klaus Iohannis.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră despre măsurile de relaxare: ''Dupa 15 mai NU vom putea parasi localitatea''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si