Bogdan Mocanu și Jador cu fetele la hotel. Jador și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” au mers la hotel pe timp de pandemie. Camerele de supraveghere au surprins totul. Andra Voloș nu a suportat trădarea și s-a despărțit imediat de Bogdan.

bogdan mocanu și jador cu fetele la hotel

Bogdan Mocanu și Jador cu fetele la hotel. După vlog-ul făcut de Reea Și Tina în care au făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere de la hotelul în care au mers Jador și Bogdan Mocanu, a urmat despărțirea Andrei Voloș de Bogdan.

Nimeni nu se aștepta la asta. Andra și Bogdan Mocanu locuiau, de mai bine de un an, împreună.

bogdan mocanu și jador cu fetele la hotel

Ele sunt fetele cu care Jador și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” au mers la hotel pe timp de pandemie. Camerele de supraveghere au surprins totul

bogdan mocanu și jador cu fetele la hotel

Citeste si: Cine sunt părinții Ramonei Modoi de la „Puterea Dragostei”. Ei sunt bunicii perfecți

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” spune tot despre înregistrările făcute publice de Sergio: „Or să plătească amândoi!”

Citeste si: Surpriză în emisiunea Puterea Dragostei! Pe cine a pus ochii Maria, "noua" concurentă

bogdan mocanu și jador cu fetele la hotel

bogdan mocanu și jador cu fetele la hotel

Bogdan Mocanu și Jador cu fetele la hotel. Se pare că Jador de la „Puterea Dragostei” și-a petrecut noaptea alături de o clientă falsă, care frecventa cluburile din centrul vechi, pe nume Isabel. Bogdan Mocanu a mers într-o altă cameră cu fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” pe nume Bia. Nu este cert cum au ajuns filmările la Reea și Tina, însă vlogărițele susțin că le-au primit de pe un cont anonim.

bogdan mocanu și jador cu fetele la hotel

Bogdan Mocanu și Jador cu fetele la hotel. Reea și Tina au sunat-o pe Bia în timp ce filmau un vlog, însă bruneta a declarat că nu-i nimic greșit din moment ce Bogdan Mocanu era un bărbat liber.

Citeste si: Mesajul trist postat de Andra Voloș: "Singurul lucru care poate repara o ruptură din inima ta frântă..." Relația cu Bogdan Mocanu a ajuns la final?

Bogdan Mocanu și Jador cu fetele la hotel. În prezent, Andra de la „Puterea Dragostei” a declarat că totul s-a terminat. Focoasa brunetă a scris pe contul ei de socializare: „Ce trist...prea multe măști și prea puține chipuri...the end!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si