Nou concurent în casa Puterea Dragostei. Un nou concurent intră în casa „Puterea Dragostei”. Pentru cine a pășit în casă este un mister. „Mă duc repede să mă dau cu parfum!” a transmis Ella de la „Puterea Dragostei”.

nou concurent puterea dragostei

nou concurent puterea dragostei

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. Citeste si: Bia de la „Puterea Dragostei” o face praf pe Andra Voloș: „M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu, să-l facă în fața mea!”

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. Citeste si: Andra Voloș dă replica pentru Bogdan, Bia și Jador: „Am sufletul și inima negre! Ăsta e job-ul Biei!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. Citeste si: Ea este mama Andrei Voloș de la „Puterea Dragostei”. Nimeni nu a mai văzut-o până acum

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. Concurenții au fost puși pe jar, timp de câteva minute. Fetele așteptau cu sufletul la gură apariția noului concurent. Când un bărbat misterios a intrat în casă, fetele au rămas uimite.

Murat, de origine turcă, a intrat cu pași repezi în casa iubirii de la Kanal D. El purta un hanorac de culoare închisă și ținea gluga pe cap.

Un nou concurent intră în casa „Puterea Dragostei”. Pentru cine a pășit Murat în competiție

nou concurent puterea dragostei

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. „Murat, îți place de Ella?” a

transmis Bianca de la „Puterea Dragostei”.

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. „Nu! Nu-mi place de Ella!” a adăugat Murat.

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. „Dar de care fată îți place?” au întrebat fetele.

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. Noul concurent a evitat să răspundă, însă a invitat-o la dans pe Ligi de la „Puterea Dragostei”. Murat și Ligi au dansat sub privirile băieților și fetelor din casa „Puterea Dragostei”.

nou concurent puterea dragostei

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. Andreea Pirui a fost următoarea parteneră de dans a lui Murat. Apoi Ella a încins atmosfera alături de noul concurent.

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. Citeste si: Videoclip compromițător cu Andy și Ligi: „Ea avea pantalonași scurți, ne-am...”

Nou concurent în casa Puterea Dragostei. La final, fetele au constatat că totul a fost o farsă a staff-ului de la „Puterea Dragostei”. Cu toții și-au dat seama că Murat nu este noul concurent din casa iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si