Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a făcut o dedicație neașteptată pentru Andra Volos: „Mergem să aruncăm gunoi, dar ne întoarcem acasă!”. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a mers la o petrecere, însă nu a putut să nu se gândească și la Andra. „De la Bogdan pentru Andra, Andra, Andra. Se spune că noi bărbații când mai lipsim câteodată de acasă, nu facem decât să mergem să aruncăm gunoi și ne întoarcem acasă.

Chiar dacă am mai făcut rele, din iubire m-ai iertat. Colierul vieții mele, eu mă simt cel mai bogat. Ți-aș oferi un cadou, să-l porți mereu cu tine. Cine îl privește să știe că e de la mine.” se arată în versurile cântate de Cocoș de la Călărași.

bogdan mocanu andra volos dedicație

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și Ramona Modoi. Imaginile spun totul

Citeste si: El este fratele lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Imagini exclusive cu Vlad Mocanu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! Momente de cumpănă pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei”

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, dedicație neașteptată pentru Andra Volos: „Mergem să aruncăm gunoi, dar ne întoarcem acasă!”

bogdan mocanu andra volos dedicație

bogdan mocanu andra volos dedicație

Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” sunt despărțiți de scurt timp.

Mocanu a „călcat strâmb” și a fost suprins la hotel alături de Bia de la „Puterea Dragostei”. Tânărul încearcă orice modalitate pentru a o face pe Andra Volos să-l ierte.

Citeste si: De ce a ras Ella cand Daiana plangea? Gabriel a pus-o la punct pe bruneta: "Esti rautacioasa si nu-ti pare rau de un om, cand e la pamant!"

bogdan mocanu andra volos dedicație


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si