"Auziți bă, să vă spun ceva. Dacă nu va câștiga Lobo, va fi rușine. Va fi rușinea emisiunii pentru că Lobo a fost cel mai bun. Dacă nu va câștiga Lobo va fi ținere de minte pentru el. Ce îi spune un părinte să asculte, pentru că eu i-am spus de atâtea ori: Cocotier, vino acasă pentru că suma asta de bani nu te încălzește, nu te ajută nu știu cât, pentru că tu tot timpul când te uiți la banii aia îți amintești prin câte necazuri și probleme ai trecut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, probleme înainte de gală: "Direct îmi închid contul de YouTube și Dumnezeu cu mila!"

Citeste si: Livian pregătește o supriză în ediția finală "Puterea Dragostei": "Un trofeu îl am"

Dacă din banii ăia îți cumperi un obiect, când te uiți la obiectul ăla întotdeauna îț amintești prin câte necazuri și probleme ai trecut.

Pentru că această emisiune până la un moment dat a fost frumoasă. Eu am impresia că în primul sezon. În al doilea sezon au început să aducă foarte multe videochatiste, foarte multe prostituate, foarte multe night-iste. Puneți-o cu mâna pe inimă pe Luiza să jure cu mâna pe Bilblie că n-a fost în night. Eu vă spun că de drept Lobo trebui să câștige!", a spus Nelson Mondialu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si