Specialiștii au transmis că anumite pastile banale, printre care și aspirina, au efecte uimitoare împotriva covid-19. Pastila de aspirină este un medicament des folosit în tratarea diverselor probleme de sănătate, iar microbiologul român Vania Atudorei, stabilit de ceva timp în Canada, este de părere că, pe baza unor analize persoanle, acest medicament ar putea constitui un tratament sigur pentru tratarea virozei cauzate de Covid-19.

Poți scăpa de Coronavirus cu aspirină. Află ce spun specialiștii

„Mi-am pus întrebarea care sunt simptomele clasice ale virozei COVID-19 și dacă există un medicament singur, capabil să acționeze împotriva tuturor acestor simptome. Răspunsul pe care l-am găsit este surprinzător: da, există!Este vorba de simptome importante precum febră, dureri, inflamații și coagularea sângelui. Ei bine, aspirina combate și febra, și durerile, și inflamația, și mai este și anticoagulantă. Dacă mă întrebați de ce nu se prescrie banala aspirină, nu am să vă răspund… Am să vă las să găsiți singur răspunsul. În discuțiile mele recente cu specialiști din Franța, România, Elveția, Marea Britanie și Germania, mi s-a spus că aspirina are contraindicații, de exemplu, la bolnavii de astm”, a declarat profesorul.

aspirină coronavirus

Citeste si: OMS se reuneşte la şase luni de la declararea urgenţei internaţionale

Citeste si: VIDEO- Călin Gheorghe a murit la doar 45 de ani. Colegii lui de radio sunt în stare de șoc

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: România, pe locul 10 în topul celor mai afectate țări de coronavirus

Specialiștii au dezbătut și subiectul despre tratamentele actuale care le sunt administrate pacienților COVID-19. Oamenii de știință au declarat că unul dintre cele mai neobișnuite medicații se referă la un tratament împotriva viermilor parazitari, dar care s-a dovedit a fi foarte eficient împotriva infecției cu virusul ucigaș din China.

Citeste si: Ciara a născut cel de-al treilea copil! Artista i-a cântat bebelușului în spital!

Tratament exact pentru COVID-19

aspirină coronavirus

„În prezent, există mai multe scheme de tratament împotriva acestui virus. Iată câteva exemple. Agenția federală din SUA pentru medicamente și alimente, FDA, a aprobat, recent, medicamentul Ivermectin, un antiparazitar contra viermilor intestinali, medicament pentru care, în 2015, s-a decernat și un Premiu Nobel pentru Medicină. Studii publicate în Australia, la Melbourne, afirmă că, în numai 48 de ore, acest remediu a scăzut cantitatea de virus cu peste 99%”, a mai continuat Vania Atudorei.

Pe de altă parte, microbiologul român menționează că tratamentul care se credea a fi leac pentru covid-19 nu oferă rezultate scontate. Tot el a transmis că doar o treime dintre pacienți au răspuns la medicație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si