Frumoasa Ozgu, in varsta de 24 de ani, locuieste intr-un complex superb, insa a avut neplacuta surpriza, zilele trecute, sa vada ca cineva ii forteaza usa locuintei sale. Initial a auzit voci in curte si apoi, uitandu-se pe geamul ferestrei sale a vazut cum cineva ii forteaza usa casei. Ozgu a sunat imediat la Politie, dar mare i-a fost surpriza cand a aflat cine era “infractorul”.

“Cand s-au verificat camerele de supraveghere s-a constatat ca <infractorul> era de fapt, vecinul meu, care gresise usa.

M-am speriat foarte tare crezand ca cineva incearca sa-mi patrunda in locuinta”, marturiseste Ozgu Kaya care, ulterior, si-a retras plangerea de la Politie.

Kaya, asa cum s-a relatat in presa locala, nu a asteptat ca echipajul de politie sa ajunga imediat la imobil si s-a refugiat in casa unei prietene. In urma anchetei facute la fata locului nu s-au gasit urme de fortare ale usii de la intrare in apartament.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In aceasta seara, noi incercari ii asteapta pe Ali (Keremcem) si Sevda (Ozgu Kaya), in serialul “Dragoste si secrete”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Nu ratati “Dragoste si secrete”, cu Keremcem si Ozgu Kaya, in rolurile principale, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Sursa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si