Sorin Burtea, s-a stins luni din viață. El a fost unul din cei mai vechi angajați ai postului național de televiziune. A fost redactor, redactor principal, realizator de emisiuni, redactor-şef cu delegaţie, redactor-şef adjunct, secretar general de redacţie și coordonator emisiuni economice.

Citeste si: Avertismentul lui Nelu Tătaru: „Dacă nu, vom vedea de la o zi la alta un număr crescător de cazuri”

A realizat şi coordonat emisiuni mult îndrăgite

”Este absolvent al Facultăţii de Ziaristică a Universităţii Bucureşti. În 1980 a fost angajat în Televiziunea Română. De atunci lucrează în aceeaşi Redacţie, cea Economică, indiferent de numele avut. A fost redactor, redactor principal, realizator de emisiuni, redactor-şef cu delegaţie, redactor-şef adjunct, secretar general de redacţie, coordonator emisiuni economice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În 2005 a fost ales de salariaţi, membru în Consiliul de Administraţie al SRTV. În 2007 a fost reales pentru al doilea mandat. Din 2010, Sorin Burtea face parte dintr-un nou Consiliu de Administraţie pentru a treia oară, iar în 2012 a fost ales tot de angajaţi, pentru a patra oară.

Citeste si: Avertismentul lui Nelu Tătaru: „Dacă nu, vom vedea de la o zi la alta un număr crescător de cazuri”

Din 1990 până în 1997 a realizat şi coordonat emisiuni precum Reflector, Economia încotro?, Studioul economic, Ziua de mâine, care au adus cote de audienţă foarte mari pe fenomenul infracţionalităţii economice şi al crimei organizate, chiar înainte ca legea să definească aceste elemente”, potrivit tvr1.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si