Apar noi date legate de moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor. Surse România TV au dezvăluit informaţii despre locaţia unde s-a desfăşurat partida de barbut şi unde s-a derulat întreaga crimă de la începutul săptămânii trecut, atunci când interlopul Emi Pian a murit.

Potrivit ultimelor date, locația unde s-a întâmplat toată scena este casa unui patron al unei firme de taxiuri din Bucureşti. La această locaţia s-ar organiza în mod normal astfel de partide de barbut la care participau cei doi interlopi implicaţi în crimă.

Citeste si: Emi Pian primise o veste proastă de la judecători cu puțin timp înainte să fie ucis! EXCLUSIV

Emi Pian şi rivalul său din familia Rinu jucau cu teancurile de bani pe masă, miza era ce sume de bani să împrumute pe marii jucători. Practic aceştia le dădeau bani cu camătă direct de la masa jocului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Suspectul, cel care este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor, ar trebui sa fie adus pentru reconstituirea crimei.

Citeste si: VIDEO- Liderul interlop Emi Pian, înmormântat ca un rege

Noi dezvăluiri explozive despre uciderea lui Emi Pian
Noi dezvăluiri explozive despre uciderea lui Emi Pian

Cum a pornit scandalul?

Întreg scandalul a pornit de la agresiunea asupra lui Emi Pian făcută de Gheorghe Richard Emilian. Suspectul se află la ora actuală în arestul Poliției Capitalei.

De asemenea, acesta i-a mai reproșat și că nu este prima dată, motiv pentru care ar trebui să înceteze. Atunci Emi Pian i-ar fi făcut semn unui ”locotenent” al său. El a adus o bâtă și a pornit bătaia.

Citeste si: Familia lui Emi Pian, amenințată cu mascații, chiar în fața Penitenciarului Jilava! Ce s-a întâmplat în ziua înmormântării

La scurt timp după încăierare, Emi Pian a ajuns înjunghiat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si