Maşina în care se afla avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ceea ce presupune că demnitarul avea o urgenţă. Ar fi putut provoca un dezastru asemănător cazului lui Bogdan Gigină care deschidea coloana fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Sunt 3 zile de tăcere din partea ministrului Transporturilor care nu a oferit încă un argument pentru graba cu care rula maşina în care se afla.

Legea spune clar că maşinile SPP au dreptul să folosească semnale luminoase şi acustice. Există însă nişte condiţii: să fie în timpul unei intervenţii sau în misiune care are caracter de urgenţă.

Pentru că în minister nu am putut intra, am încercat să obținem telefonic o reacție direct de la demnitarul care se afla pe bancheta din spate, însă.... fără succes.

Din imaginile înregistrate de un motociclist, maşina condusă de un şofer SPP rulează cu viteză pe contrasens

”Linie continuă, curbă, coloană, mașinile care se dau puțin la o parte și aici vedem cum evită la mustață un prim accident. Doar printr-un mare noroc nu asistăm la un nou caz Bogdan Gigină!”, spune jurnalistul Sebastian Zachmann, de la Adevărul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Un polițist băut din Satu Mare a spulberat o mașină BMW într-un stâlp

Preşedintele României a reacţionat şi el la acest subiect: "Nu este bine sa te grabesti cand vrei sa ajungi cu masina undeva... Se vede inca o data foarte clar nevoia dezvoltarii infrastructurii".

Potrivit surselor oficiale, ministrul Transporturilor va merge mâine la Borș, pentru inaugurarea a 5 km şi jumătate de autostradă.

Tot atunci, am putea afla prima explicație despre urgenţa pe care o avea Lucian Bode. Între timp, cauzele accidentului sunt anchetate de procurorii militari.

În urmă cu 5 ani, poliţistul Bogdan Gigină a murit în urma unui accident rutier în timp ce deschidea coloana oficială a fostului ministru de interne Gabriel Oprea. Aceste este cercetat pentru ucidere din culpă, fiind bănuit că ar fi dat ordinul prin care le-a cerut poliţiştilor să se grăbească.

Citeste si: Adolescent rănit grav într-un accident produs pe DN 1B, în judeţul Prahova


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si