Bucureștiul este recunsocut pentru localurile unde poți savura cele mai gustoase preparate, dar și când vine vorba de ceainării, poți găsi o varietate de localuri unde să-ți petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Citeste si: VIDEO- La doar 21 de ani, un artist din Brașov s-a sinucis. A murit într-o școală abandonată

Unde găsești cele mai bune ceainării din București

Noi ți-am pregătit o selecție cu câteva ceainării din București pe care trebuie neaparat să le treci pragul.

Green Tea

Este una dintre cele mai vechi ceanării din Capitală sitiată în zona Mantuleasa și unde te poți răsfăța cu peste 100 de sortimente de ceai, fursecuri, prajituri si dulceturi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 ceainării din București
ceainării din București

Serendipity- art, coffee & tea

Aceasta ceainărie este mixul perfect între romantism, ceai, turtă dulce și cărți. Este locul perfect în care te poți retrage în serile răcoroase de toamnă care vor veni.

Rendez-Vous

Este locul ideal pentru o întâlnire romatică, fie că o alegi pe cea de pe strada Edgar Quinet sau pe cea de pe strada Floreasca, vei avea parte de liniște și savoarea aromelor deosebite de ceai.

 ceainării din București
ceainării din București

Citeste si: Simona Halep s-a calificat în turul trei la Roland Garros


De ce este bine să bei ceai

Ceaiul este oficial minunat pentru sănătatea dumneavoastră.
Ceaiul poate spori rezistența la efort. Oamenii de știință au descoperit că catechinele (antioxidanții) din extractul de ceai verde cresc capacitatea organismului de a arde grăsimile ca și combustibil, ceea ce reprezintă o rezistență musculară îmbunătățită.
Consumul de ceai ar putea ajuta la reducerea riscului de infarct. Ceaiul ar putea ajuta, de asemenea, la protejarea împotriva bolilor cardiovasculare și degenerative.
Antioxidanții din ceai ar putea ajuta la protejarea împotriva încărcăturii de cancer, inclusiv sân, colon, colorectal, piele, plămâni, esofag, stomac, intestin subțire, pancreas, ficat, ovarian, prostată și cancer oral. Dar nu vă bazați doar pe ceai pentru a păstra un corp sănătos- ceaiul nu este un remediu miracol, la urma urmei. În timp ce mai multe studii sugerează că ceaiul are beneficii de combatere a cancerului, cercetările actuale sunt mixte.
Ceaiul ajută la combaterea radicalilor liberi. Ceaiul are o capacitate ridicată de absorbție a radicalilor de oxigen, care este un mod fantezist de a spune că ajută la distrugerea radicalilor liberi (care pot deteriora ADN-ul) din organism. În timp ce corpurile noastre sunt concepute pentru a combate radicalii liberi pe cont propriu, nu sunt 100% eficiente- și din moment ce daunele provocate de acești ninja radicali de oxigen au fost legate de cancer, boli de inimă și degenerare neurologică, vom lua tot ajutorul pe care îl putem obține.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si