Vești proaste pentru bucureșteni. Gheorghe Cojanu a anunțat marți seară ce restricții se vor lua în Capitală în contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu coronavirus.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare și consum în unitățile de tip restaurante și cafenele nu este permisă în București, excepție făcând unitățile de cazare, hotel, pensiune, unde este permisă servirea în interior numai pentru cei cazați.

Activitatea sălilor de spectacole și concerte este interzisă – când rata va reveni sub 1,5 la mie vor fi reluate aceste activități.

Citeste si: Reteta succesului. Actorii din serialul “Moldovenii”, echipa de la “3Chestii”, au primit certificarea meritelor la cei peste 1 milion de abonati pe canalul de YouTube

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Prezența persoanelor în jurul școlilor – nu prea poartă lumea masca – s-a impus purtarea măștii de la copii peste 5 ani în intervalul 7-21. Revine obligația PMB și a primăriilor de sector să delimiteze aceste zone – chiar și o simplă vopsea.

Intensificarea activităților de control în târguri, piețe, transport în comun și apropierea unităților școlare – aici lumea nici gând să poarte masca.

Angajații afectați de restrângerea activității economice – HoReCa și spectacole – vor beneficia de măsuri de sprijin.

Cât se vor menține restricțiile

În momentul în care rata de incidența scade sub 1,5 la mie, CNSU se va reuni de îndată și va dispune reluarea tuturor activităților, potrivit Digi24.

Citeste si: Tătaru, despre posibile măsuri în Capitală: Sunt restricţii pe care le-am impus de la început

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si