România este lovită des de cutremure. Noaptea trecută, românii au fost mișcați de un nou seism. Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc la puțin timp după miezul nopții. Fenomenul s-a înregistrat în zona Vrancea din județul Buzău.

Cel mai recent cutremur a înregistrat o magnitudine de 3,3 pe Richter și s-a produs la ora 00:15:30, ora locală a țării noastre.

Seismul din data de 25 noiembrie 2020 a avut loc la adâncimea de 115 kilometri, mai informează Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Citeste si: CUTREMURĂTOR! Andreea Bălan şi-a făcut testamentul acum puţin timp!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Cine sunt victimele tragediei de la Piatra Neamț

Cutremur de ultim moment, în țară

Experții au menționat că fenomenul seismologic a avut loc în apropierea mai multor orașe din țară, respectiv 77km E de Brasov, 82km NE de Ploiesti, 113km V de Braila, 113km S de Bacau, 114km V de Galati, 131km N de Bucuresti, 157km NE de Pitesti, 192km E de Sibiu, 193km SV de Iasi, 196km N de Ruse.

cutremur 25 noeimbrie 2020
Unde a fost înregistrat seismul.[Sursa foto: google]

În România s-a înregistrat, în această lună, în jur de nouă cutremure. Zguduielile au avut magnitudini cuprinse între 3 și 4 grade pe scara Richter.

Seismul cel mai mare din anul 2002 a fost pe data de 31 ianuarie. Cutremurul a înregistrat magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si