Horoscopul zilei de 28 noiembrie arată că săgetătorii trebuie să ia o hotărâre pe care au amânat-o de mult timp, leii vor avea succes pe plan sentimental, peștii s-ar putea să câștige o sumă importantă de bani, iar feciorele sunt urmărite de ghinion.

Berbec

Vine o veste imbucuratoare astazi, in special in ceea ce priveste familia extinsa. Astrele sustin ca lucrurile se vor imbunatati in legatura cu anumite relatii, vei schimba tactita, vei fi mai atent la atitudine.

Este un cadru astral bun pentru a cunoaste persoane noi, pentru a stabili noi contacte, pentru a incepe noi colaborari, arată horoscopul pentru 28 noiembrie 2020.

Citeste si: Horoscop 27 noiembrie 2020. Atenţie maximă: O zodie primeşte numai de vești proaste

Taur

Esti in priza, iar ziua de astazi se anunta a fi destul de incarcata. Aspecte importante apar in sectorul comunicarii, iar astrele sustin ca indiferent de evenimentele care vor aparea pe neasteptate, vei reusi sa gestionezi totul intr-o maniera pasnica, profesionista, corecta.

Gemeni

Apar oportunitati, informatii, vesti, zvonuri, pe care ar fi bine sa le iei in calcul sau cel putin sa-ti apleci urechea si sa te intrebi daca acestea te pot ajuta in vreun fel. In ceea ce priveste sectorul parteneriatelor astrele sustin ca ai toate legaturile de care ai nevoie, ai cartile in mana, ai resursele necesare, precum si oameni de incredere pe ajutorul carora te poti

baza.

Horoscop 28 noiembrie 2020
Horoscop 28 noiembrie 2020

Rac

Este important sa-ti pregatesti terenul, dar si planul, sa fii organizat, dar in acelasi timp sa fii flexibil. Daca ai senzatia ca lucrurile nu sunt asa cum iti doresti, atunci poate este timpul sa actionezi, sa faci unele schimbari, sa atragi experientele pe care ti le doresti, potrivit horoscop 28 noiembrie 2020.

Leu

Este un cadru astral bun pentru discutii, clarificari, dar si pentru tot ce tine de sectorul caminului, familiei. Esti interesat de anumite achizitii, de renovari, reamenajari, relocari. Se anunta aspecte prielnice si in ceea ce priveste viata amoroasa, sustin astrele.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Zodiac chinezesc octombrie 2020. Trei zodii vor face mișcări importante în viața lor


Fecioara

Fii mai atent la detalii, dar si la bani. Este timpul sa faci unele calcule, sa iti gestionezi mai bine tot ce tine de sectorul financiar. Ai grija la ce promisiuni faci, dar si la ce responsabilitati iti asumi, te sfatuiesc astrele. In acelasi timp, observi unele sanse acolo unde altii nu le vad.

Scorpion

O zi buna pentru a lua unele decizii legate de camin, de rutina, de copii, parinti, chiar si de viata de cuplu. Este un cadru astral bun pentru aspecte ce tin de grupuri, comunitati, aliante. Sfatul zilei este sa inveti sa fii mai flexibil, sa te adaptezi mai repede evenimentelor care apar pe neasteptate.

Horoscop 28 noiembrie 2020
Horoscop 28 noiembrie 2020

Sagetator

Este timpul sa te detasezi, sa lasi trecutul, sa nu te mai agati de lucrurile pe care nu le mai poti schimba. Sunt favorizate activitatile legate de familie, de aceea ziua de astazi ar fi bine sa te concentrezi asupra nevoilor celor dragi, asupra petrecerii timpului cu copiii, cu parintii, cu partenerul de viata.

Capricorn

Indemnul astrelor este sa te folosesti de avantajele care apar astazi, dar in acelasi timp sa prinzi mai mult curaj si sa te lupti pentru dorintele tale. Nu te lasa influentat de nesiguranta si negativitatea pe care altii incearca sa ti-o transfere. Esti mai deschis ca niciodata pentru noi experiente!

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sursa: superbe.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si