Ion, Cristofor și Nicolae Duduianu sunt frații care au întemeiat clanul Duduianu, în urmă cu 40 de ani. Frații Pian sunt din comuna Sintești (Ilfov). Bărbații s-au făcut remarcați, iar în scurt timp au devenit cei mai puternici din lumea interlopă a Capitalei.

Frații Duduianu au luat la rând infracțiunile din Codul penal, de la furtrile de fier vechi și tâlhării, până la cămătărie, trafic de droguri și omor.

Ion Duduianu, cunoscut drept Segher, este unul dintre primii lideri importanți ai clanului. În anul 2018, când mai avea de ispăşit 2 ani dintr-o pedeapsă de 10 ani, a murit. El era acuzat pentru cămătarie, constituirea unui grup infracţional organizat și trafic de persoane.

Cum au murit frații Duduianu, unchii lui Emi Pian

Pe data de 2 octombrie, Ion Duduianu a prezentat dureri în piept. El a fost dus de urgență la spitalul din Găești. Medicii de acolo au declarat că Segher a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară. Interlopul a fost resuscitat timp de o oră, apoi a murit.

Martorii spun atunci când a fost dat jos din ambulanță le-a spus celor din jur: „Aveți grijă, că eu mor!”.

Fratele lui Segher, zis „Împăratul”, a decedat la două luni după fratele său. Cristofor Duduianu era și el pușcărie, condamnat pentru o colecție întreagă de fapte grave. În 2018, însă, bărbatul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Fratele lui Nicolae Duduianu a fost transferat în comă de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Carol Davila, acolo unde a fost supus unei operații complicate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: A murit tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu. Interlopul se afla în Penitenciarul Mioveni

Citeste si: Fiul lui Emi Pian a fost reținut pentru trei infracțiuni de furt și două de complicitate la furt! Vezi modul incredibil cum a scăpat de pușcărie! EXCLUSIV

Cristofor făcea dializă și a fost operat de ulcer. Probleme de sănătate i s-au amplificat când a făcut diabet. Cristofor Duduianu a murit pe 16 decembrie 2018, la spital.

Tatăl lui Emi Pian a murit

Nicolae Duduianu, zis „Regele Pian”, a pierdut și el lupta cu viața. Bărbatul executa o pedepasă pentru tentativă de omor, după ce a călcat intenționat cu mașina un pieton aflat chiar pe trecerea de pietoni.

clanul duduianu a murit la închisoare
Emi Pian alături de tatăl lui.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pe data de 2 noiembrie 2020, tatăl lui Emi Pian a fost transferat la Penitenciarul Spital Mioveni. Pe 1 Decembrie a murit în urma unui stop cardio-respirator.

„În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la informarea aparținătorilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Judecătorului de supraveghere a privării de libertate”, a transmis Penitenciarul Spital Mioveni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si