Astăzi, 24 decembrie 2020, oamenii legii au găsit-o pe femeia care și-a abandonat micuțul într-o pungă. Vezi ce pedeapsă riscă așa numita mamă.

Un bebeluș a fost descoperit, marți seara, pe Aleea Fizicienilor din sectorul 3 al Bucureștiului. Femeia care l-a găsit a sunat repede la 112. Copilul era abia născut, lăsat într-o pungă, în frig, în fața unui bloc. Nou-născutul trăia și a fost preluat imediat de un echipaj SMURD și dus de urgență la spital.

„În această seară, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în față unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost gasit un nou născut. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.” a transmis, marţi seară Poliţia Capitalei.​

Citeste si: A fost operat de urgență! Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel?!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Mama bebelușului a fost prinsă cu ajutorul martorilor. În prezent, fiul ei se simte bine și este internat la spitalul Marie Curie.

mama copilului aruncat în pungă
Oamenii legii au prins-o pe femeia care și-a abandonat copilul pe stradă.[Sursa foto: PixaBay]

Femeia care și-a părăsit fiul, în Ajun de Crăciun, a fost prinsă de polițiști cu ajutorul declarațiilor martorilor.

Citeste si: Șocant: O influenceriță a fost găsită moartă pe marginea unui drum

Cine este femeia care și-a abandonat copilul pe stradă

Mama nou-născutului are 27 de ani. Ea și-a abandonat bebelușul pe o stradă din Capitală, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au început investigațiile. Ea a fost condusă la audieri, iar potrivit Antena 3 ar mai avea încă 3 copii acasă.

Femeia a fost transportată la Institutul de Medicină Legală pentru expertiză. Aceasta va fi pusă sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si