Dr. Mihai Horia Nicolae era medic specialist ortopedie-traumatologie, din anul 1985, la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală de la Eforie Sud și era absolvent al Facultății de Medicină din București.

De-a lungul carierei sale profesionale, dr. Mihai Horia Nicolae a efectuat peste 10.000 de operații. Cel mai mult se mândrea, însă, că a realizat prima endoproteză de șold în județul Constanța, în 1987, intervenție pe care o realiza foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud, conform Adevărul.

Spitalul Municipal Mangalia a postat, pe pagina oficială de Facebook a unității mediacale, un mesaj de condoleanțe:

„Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunță cu adâncă tristețe trecerea în neființă a cunoscutului medic ortoped, Horia Mihai Nicolae. Dispariția prematură a colegului nostru este un adevărat șoc pentru lumea medicală din județul Constanța și mai ales pentru Ortopedia dobrogeană.

La Spitalul Municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulți ani, timp în care a făcut efectiv minuni pentru pacienții săi. În calitate de șef al Secției Ortopedie- Traumatologie, era mereu la datorie, își trata colegii și pacienții, deopotrivă, cu respect și altruism.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Doliu în lumea medicală! Un cunoscut medic a murit din cauza COVID-19
Doliu în lumea medicală! Un cunoscut medic a murit din cauza COVID-19

Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanțe și regrete eterne familiei îndurerate! Odihnă veșnică în lumea celor drepți, dragul nostru coleg!“, se arată în mesajul postat.

Citeste si: Trei cadre medicale depistate pozitiv cu COVID-19 după vaccinare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si