Fostul concurent al emisiunii Puterea Dragostei și-a oficializat în sfârșit noua relație. Acesta este împreună de mai bine de o lună cu o fată matură și mult mai în vârstă decât el.

Bogdan Mocanu a vorbit sincer și deschis despre noua sa relație. Artistul a recunoscut că a avut nevoie de o pauză după despărțirea de Andra Voloș, pentru a se vindeca. Însă acea perioadă a trecut, iar lucrurile par să își urmeze calea firească.

Bogdan Mocanu a suferit după Andra Volos

El a mai spus că a suferit mult, dar că a reușit să treacă peste perioada de „doliu sufletesc', care a intervenit în urma despărțirii de concurenta de la Puterea Dragostei. Acum, Bogdan Mocanu iubește din nou și e mai fericit ca oricând.

Citeste si: Alți doi foști concurenți de la Puterea Dragostei vor deveni părinți

„Da, nu mai sunt singur. S-a terminat demult relația cu Andra. S-a terminat și perioada aia de doliu cum ar veni, doliu sufletesc. Am suferit, pentru că după ce ne-am despărțit tot apăreau noutăți și eram așa dezamăgit zilnic, până când a început să nu mă mai deranjeze și în sfârșit am reușit să-mi deschid inima. Nu am lăsat nimic, s-a întâmplat pur și simplu, iar asta face să fie foarte intens.

Nu ne-am mutat împreună, dar petrecem foarte mult timp împreună.', a declarat Bogdan Mocanu.

Noua iubită a lui Bogdan Mocanu este mai mare decât el și mai matură

„Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto.

Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună. A vorbit la telefon cu mama și și eu am vorbit cu părinții ei.', a mai spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Cristi Marinescu a declanșat un nou conflict în casa "Puterea Dragostei" (VIDEO)

Andra Volos și Bogdan Mocanu au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, sezonul 2, iar fanii au fost încântați, la vremea respectivă, că cei doi concurenți au rămas împreună și după povestea de dragoste care a debutat în Turcia.

Bogdan Mocanu și Andra Volos[Sursa foto: Instagram]

Relația lor a fost însă una cu multe suișuri și coborâșuri, presărată de scandaluri și împăcări, exact când fanii lor se așteptau mai puțin. Cei doi îndrăgostiți au fost însă împreună o perioadă destul de lungă, iar între ei au rămas, se pare, multe lucruri nespuse, deoarece chiar și acum mai au câte ceva de împărțit în social media… Locul unde și-au spălat rufele murdare în public.

Bogdan Mocanu a petrecut sărbătorile alături de noua sa iubită

Bogdan Mocanu a mai precizat că noua sa iubită este și ea celebră în showbizul românesc. El a arătat o fotografie cu ei, însă fără să îi arate fața iubitei sale. S-au cunoscut pe Instagram, unde au început să vorbească, iar când s-au văzut, scânteia dintre ei a fost cea care i-a făcut să rămână împreună. Artistul a declarat că au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

Bogdan Mocanu a descris-o pe iubita lui ca fiind bruneta și mai mare decât el cu mulți ani. Nu l-a interesat prea tare diferența de vârstă și a precizat că femeia este cunoscută, însă fără să menționeze cu ce se ocupă. Cei doi au petrecut sărbătorile împreună și au discutat telefonic unul cu părinții celuilalt, semn că lucrurile sunt serioase, deja.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si