Doliu în lumea medicilor după ce un renumit doctor estetician a fost răpus de covid-19. Bărbatul a fost infectat cu virusul de către o pacientă, chiar în timpul unei proceduri.

Payman Simoni este un medic celebru american. El este cunoscut atât în Statele Unite, cât și în celelalte țări. În timp ce efectua o procedură simplă unei paciente a fost infectat cu COVID-19.

Cum s-a infectat Payman Simoni cu virusul Sars-cov-2

Celebrul medic se afla în cabinetul lui când îi injecta acid hialuronic în buze unei paciente. Femeia i-a tușit la un moment dat în față, fără ca să știe însă că era infectată cu coronavirus. Nimeni nu se aștepta la tragedia care avea să urmeze.

Citeste si: Deces incredibil! A murit în timp ce se juca cu fiul lui: "Tati, revino-ți. Te iubesc"

Presa din străinătate afirmă, că doar la câteva zile după procedură, femeia l-a anunțat pe medicul ei că a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Doctorul Payman Simoni și-a luat măsurile necesare și a intrat în carantină. Esteticianul a purtat mască de protecție pe tot parcursul procedurii de mărire a buzelor a femeii infectate cu covid.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

un doctor estetician a murit din cauza coronavirus
Medicul estetician Payman Simoni.[Sursa foto: google]

În perioada carantinei, Payman Simoni ar fi început să se simtă rău, motiv pentru care ulterior a fost internat într-o unitate spitalicească. Acolo, regretatul medic fusese intubat, după ce a început să aibă probleme de respirație.

După câteva zile, medicul a intrat în comă și a murit în urma unei hemoragii cerebrale. Familia și prietenii lui Payman Simoni sunt în stare de șoc, deoarece medicul, în vârstă de 50 de ani, era perfect sănătos.

Citeste si: VIDEO- Rudele unui bărbat mort de coronavirus nu-i găsesc cadavrul

Potrivit unui apropiat de-al faimosului medic estetician, când prietenul său l-a anunțat că are coronavirus, Payman Simoni îl sfătuia ce să facă.

Payman Simoni a murit la vârsta de 50 de ani din cauza virusului Sars-Cov-2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si