Horoscopul zilei de 25 martie 2021 arată că gemenii îți pot face planuri pentru o călătorie, leii au parte de noi posibilități pe plan profesional, în schimb, balanțele trebuie să aibă mai multă gtijă de ele și pot face asta chiar și prin momente de meditație, vărsătorilor le-ar prinde să înceapă un proiect nou legat de locuință.

Horoscop 25 martie 2021 pentru toate zodiile

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi, 25 martie 2021! Unele zodii se vor simți mult mai energice decât de obicei în această zi!

Berbec

Astăzi berbecii se vor simți mai energici decat au fost în ultima perioada. Aspectele planetare ale zilei ofera o energie puternica care iti va creste acuitatea mentala si forta fizica, iar acest lucru te poate ajuta cu adevarat sa abordezi si sa termini orice sarcina din cele care s-au acumulat. Daca reusesti sa realizezi atat de mult incat sa ai timp de rezerva, ajuta-i pe altii sa isi usureze sarcinile.

Taur

Pentru tauri, o excursie la un muzeu sau galerie le-ar putea aduce cateva informatii interesante. Poate ca vei ignora picturile si fotografiile realiste care te interesau si vei admira in schimb lucrarile abstracte. Acestea iti capteaza cu siguranta interesul si, pana la sfarsitul zilei, te poti gandi sa participi la un curs de arta pentru a afla mai multe despre ele.

Gemeni

Exista o lume mare acolo care iti face semn sa o explorezi. De ce sa nu planifici o aventura intr-un tinut indepartat? Ai lucrat din greu si meriti o recompensa. Daca nu iti poti lua liber acum, cel putin contacteaza un agent de turism sau fa cateva cercetari online. Inconjoara-te cu brosuri si imagini ale oraselor straine. Chiar daca stii ca nu poti calatori acum, stii ca o vei face in curand.

Horoscop 25 martie 2021. Două zodii se reîndrăgostesc
Horoscop 25 martie 2021. Două zodii se reîndrăgostesc

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Mercur retrograd 2021: Trei hop-uri importante în acest an. Cele mai afectate zodii

Rac

Daca ai dorit sa te implici intr-un anumit tip de organizatie de voluntariat, astazi s-ar putea sa te inscrii pentru asta. Fie ca este vorba de o organizatie de caritate ambientala sau de o oportunitate de voluntariat, iti dai seama ca a lucra pentru a imbunati planeta este un element important care a lipsit in viata ta. Viata straluceste mult mai mult cu noua ta perspectiva altruista.

Leu

Pentru lei, cariera este pe cale sa ia o intorsatura in bine. Noi posibilitati profesionale iti pot veni astazi in cale. Fii receptiv la orice invitatie sau oferta. Este posibil ca progresul tau sa nu vina in modul cel mai traditional, asa ca trebuie sa acorzi o atentie deosebita. Nu trece cu vederea ceva care pare dincolo de capacitatile tale.

Acoperirea ar trebui sa iti depaseasca intotdeauna intelegerea.

Fecioara

Anticiparea este adesea la fel de buna ca, daca nu chiar mai buna decat evenimentul real. Aceasta este ceea ce experimentezi astazi in timp ce tu si partenerul tau planificati o escapada interesanta. Este o zi incarcata, rezervand hoteluri si bilete de avion, dar este si distractiva.

Balanta

Balanțelor le-ar prinde bine dacă petrec putin timp meditand. Trebuie sa abordezi anumite probleme odata pentru totdeauna sau te vor bantui in continuare. Te vei considera norocos sa ai parte de prieteni apropiati care te vor sprijini in tot acest proces dificil.

Horoscop 25 martie 2021. Două zodii se reîndrăgostesc
Horoscop 25 martie 2021. Două zodii se reîndrăgostesc

Citeste si: Mercur retrograd 2021. Cum influențează fiecare zodie în parte

Scorpion

Romantismul este in aer, filtrandu-ti viziunea cu o lumina roz. Esti indragostit de lume astazi si in special indragostit de partenerul tau. Însă, daca nu ai deja un partener, il poti intalni astazi. Deoarece nu stii niciodata cand si unde, asigura-te ca arati cat mai bine pe parcursul zilei.

Sagetator

Săgetătorii au parte de tot felul de schimbari minunate acasa si la locul de munca. Pe plan personal, cineva nou va intra probabil in viata ta si o va schimba in bine. La locul de munca, poate o propunere pe care ai trimis-o a fost acceptata sau ai obtinut o afacere la care lucrai de ceva timp. Bucura-te de aceasta energie cereasca de bun augur!

Capricorn

Daca vrei sa iti asumi ceva, astazi e ziua potrivita. Aspectele ceresti vor vedea o crestere a fortei fizice si mentale care pot face minuni pentru capricorni. Pune orice nesiguranta sau lipsa de incredere in cosul de gunoi si fa pasii de care ai nevoie pentru a iti aborda proiectul sau obiectivul. Ai capacitatea de a face judecati solide, asa ca pune-ti increderea in acest talent. Ia masurile necesare pentru a obtine ceea ce doresti.

Varsator

Astazi, vărsătorii au un moment bun pentru a intreprinde cateva proiecte de decorare aparent urgente pentru a iti aduce casa in forma. S-ar putea sa fie necesare doar cateva achizitii minore dar ai putea decide ca nu poti trai cu culoarea dormitorului inca o clipa si sa iei lucrurile in mainile tale si sa te ocupi singur. Vei fi epuizat, dar multumit pana la sfarsitul zilei.

Horoscop 25 martie 2021. Două zodii se reîndrăgostesc
Horoscop 25 martie 2021. Două zodii se reîndrăgostesc

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Pesti

În cazul în care nu calatoresti astazi, probabil ca vei face o calatorie mare in curand. Se pare ca vei imparti o camera cu cineva special. Un prieten apropiat sau altcineva semnificativ te poate insoti. Poti astepta cu nerabdare toate posibilitatile romantice care vin odata cu explorarea impreuna a unor noi tinuturi. Va fi o calatorie minunata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si