„Seamănă cu un elefant cu aripi sau cu o plapumă pe spate, cu o coadă lungă!
Poate să fie un apărător sau poate să fie inamicul și cei care au plantat această structură metalică să ne spună să ne ferim de acest lucru”, spun oamenii.

Așa au pornit teoriile conspirației legate de monoliții misterioși din parcul IOR.

Claudiu este un tânăr pasionat de lumea science fiction și de extratereștri. Tot el ne-a explicat cum am putea interpreta inscripțiile de pe structurile metalice.

„Au venit extratereștrii, vor să ne dea niște informații despre chestii super dezvoltate, vor să ne ajute să ne dezvoltăm ca și societate și o fac doar prin structurile astea metalice, că ei nu sunt la aceeași frecvență ca și noi.

Monoliții de metal din Europa și SUA, acum și în România

Pe primul monolit am văzut o cometă- acest monolit are un elefant! Să unesc puzzle-urile, să văd exact ce vor să ne transmită”, susține Claudiu, pasionat de SF.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

De câteva zile, în acest parc au apărut două astfel de structuri metalice care stârnesc atenția oricărui trecător. Interesant este că monoliții poartă și însemne bizare sau greu de descifrat.

Alături de Claudiu descoperim și cel de-al doilea monolit amplasat pe un deal al parcului. Din păcate, acesta a fost deja vandalizat.

„Este o explozie, din câte văd eu, așa pare!Asta e explozia, dar întrebarea e în ce trage!  Cel mai probabil e o explozie solară sau explozia unei comete sau explozia unei planete, cine știe”, consideră Claudiu.

Monoliți de metal în parc. Oamenii se crucesc

Curioșii se opresc, admiră și se întreabă ce semnificație pot avea însemnele de pe cel de-al doilea monolit.

„Ar putea să fie o hartă stelară, aici să fie un obiect de semnificanță cum ar fi SuperNova și distanța asta să ne conducă spre altă planetă!

Dacă mă uit mai bine, dacă ar lucra puțin mai mult la ea, ar fi un fel de coloana infinitului”, cred oamenii.

Monoliții au fost montați în parcul IOR în Sâmbăta Mare de către reprezentanții Primăriei Sectorului 3. Până la momentul difuzării știrii, nu au transmis niciun punct de vedere cu privire la semnificația acestor structuri și nici la costuri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si