Este vorba despre Ana Bogdan, locul 102 mondial, care a făcut o adevărată demonstraţie de forţă în primul tur de la Roland Garros. A surclasat-o, scor 6-1, 6-3, pe Elisabetta Cocciaretto, din Italia, locul 113 mondial şi o sportivă care a ajuns pe tabloul principal de la Roland Garros din postura de lucky-looser. 

Citeste si: Zi tristă pentru jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea 

Meciul Anei Bogdan a durat doar o oră și 7 minute

Un meci extrem de scurt, care a durat doar 67 de minute şi care a curs, practic, într-o singură direcţie, Ana Bogdan reuşind să se distanţeze încă din startul partidei, făcând break în chiar primul game al confruntării. 

Roland Garros 2021[Sursa foto: Instagram]

Ana Bogdan şi-a asigurat 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 84.000 de euro . Totuşi, pentru Ana Bogdan urmează un meci foarte greu în turul II al competiţiei, sportiva noastră urmând să dea piept cu Naomi Osaka, a doua jucătoare a lumii şi favorită 2 la Roland Garros. 

Însă trebuie precizat că Naomi Osaka s-a chinuit serios în primul tur de la Roland Garros, ea reuşind să treacă, scor 6-4, 7-6, de Patricia Maria Ţig, locul 63 mondial, la capătul unui meci care a durat o oră şi 48 de minute. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Totodată, Sorana Cîrstea, Irina Bara, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu joacă în zilele următoare la Roland Garros.  

Ana Bogdan o întâlnește pentru prima dată pe jucătoarea Naomi Osaka  

Duminică, 30 mai 2021, s-au jucat primele meciuri de la actuala ediţie a Roland Garros, iar ziua a fost una cu ghinion pentru una dintre favorite. Angelique Kerber, cap de serie numărul 26, a fost surclasată, scor 6-2, 6-4, de Anhelina Kalinina, din Ucraina, jucătoare venită din calificări. 

Ana Bogdan [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Sport în aer liber, lângă Apuseni

Kerber a arătat că este departe de forma care îi permitea să câştige Australian Open şi US Open în 2016 sau Wimbledon în 2018. 

S-au mai calificat în turul II al competiţiei Elena Rybakina, din Kazahstan, favorită 21, 6-4, 6-1, cu Elsa Jacquemot (Franţa), Paula Badosa (Spania), favorită 33, 6-2, 7-6, cu Lauren Davis (Statele Unite ale Americii), dar şi Fabio Fognini (Italia), cap de serie numărul 27, 6-4, 6-1, 6-4, cu Gregorie Barrere (Franţa) sau Pablo Carreno Busta (Spania), cap de serie numărul 12, 6-3, 6-4, 6-3, cu Norbert Gomboş (Slovacia). 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si