Astfel, scoala rutieră reprezintă singura modalitate de a învăța să coduci o mașină. Totodată, școla rutieră îți poate oferi o educație de calitate în prezența unor instructori profesioniști. Mai întâi vei începe cu bazele conducerii pe care să le înveți printr-o metodă sistematică și structurată, care realizată de școala de șoferi.

Școala rutieră. Ce prețuri sunt în 2021?

Din fericire, în București, există o mulțime de școli de șoferi, astfel orele de conducere pot avea un preț acceptabil.

Totodată, poți vedea fiecare lecție de conducere oferită de un intructor specializat este văzută ca pe o investiție. În plus aceste ore de conducere cu un specialist în acest domeniu, vă va scuti de emoțiile si stresul în momentele în care veți susțineți examenul de conducere, și în general în trafic.

În cadrul școlii rutiere, mulți dintre instructori acoperă atât metodele teoretice, cât și cele practice de conducere. În special, practica este una dintre metodele aplicate care vă va face să înțelegeți toate elementele fundamentale ale conducerii unei mașini, camion sau motociclete.

Mulți dintre șoferii di ziua de azi, care fie nu au înțeles cu exactitate ce presupune teoria școlii rutiere, fie nu au fost învățați constant de un profesionist cum anume să reacționeze atunci când întâmpină situații dificile în trafic. Astfel, mulți dintre șoferii români cauzează erori grave care duc la accidente rutiere.

De aceea, instruirea regulată îl va ajuta pe respectivul candidat să obțină abilități foarte bune de conducere pentru a evita greșelile grave în trafic.

Şcoala rutieră preţuri 2021
Şcoala rutieră preţuri 2021[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Un autobuz a plonjat într-un canal. Cel puțin 40 de oameni au murit

Prețuri școala de șoferi petru categoria A: 1.500 de lei

Dacă urmezi cursurile pentru categoria A poți conduce o motocicletă cu sau fără ataș, sau triciclu cu motor cu puterea de peste 15 Kw.

Pentru București, prețul de școlarizare pentru permisul categoria A costă este aproximativ 1.500 de lei. Însă prețurile diferă si în funcție de școală.

Prețuri școala rutieră pentru categoria B: începând de la 1.200 de lei

Anul acesta se pare că prețurile sunt mai mari față de anii anteriori. Prețurile s-au mai schimbat între timp si din cauza pandemiei de COVID-19, astfel că, dacă în 2020 prețurile porneau de la 1.000 de lei, în 2021 au crescut cu aproape 200 – 500 de lei. Mai mult, prețurile pot să difere dacă veți face școala de șoferi pe o mașină cu transmisie automată.

Şcoala rutieră preţuri 2021
Şcoala rutieră preţuri 2021[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Vârsta minimă la care poți începe școala de șoferi. Este adevărat că o poți faci și la 17 ani?

Prețuri școala rutieră pentru categoria C: începând de la 2.000 de lei

Deoarece este vorba de un permis auto, în urma căruia veți dobândi calitățile unui șofer profesionist, și prețurile vor fi mai mari față de celelalte categorii.

Citeste si: 5 Parcuri auto din Germania de unde poți cumpăra mașini second hand mai ieftine și mai bune ca în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si