Codițele impletite sunt ideale pentru fetele cu parul lung şi se vor potrivi cu siguranţă, indiferent de forma feţei. De la impletituri franţuzeşti, de-a lungul creştetului capului, până la codiţe mici, adunate împreună într-o coadă de cal, toate accentueaza feminitatea. In plus, stilistii ne amintesc că sunt un bun mod pentru a feri parul de caldura si capul de transpiratie.

"Toate doamnele își petrec timpul pe plajă, stau în căldură, la soare, iar cu aceste codițe vor fi gata imediat de petrecerile organizate la malul mării. 01.25
Coafura este o armă de seducție pentru orice femeie, la fel ca și vestimentația, machiajul și accesoriile", spune Taner Temiz.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Avem si cateva accesorii pe care și ea le adoră. Sunt personalizate, au fost create special pentru ea. Cu ajutorul acestor accesorii vom crea un look spectaculos", a complet hairstylistul.

Pentru a da o nota personala coafurii, in functie de imbracaminte si de ocazie, hairstylistul Taner Temiz va adauga în codite elemente aurii cu modele si forme delicate.

"Acum vom începe să împletim. Este un păr frumos, un păr sănătos și lung. Desigur, acesta este și motivul pentru care doamnei îi este greu cu un păr lung pe căldură", mai spune Taner Temiz.

"Ca să reziste mai mult coafura și să fie stălucitoare, eu aplic ulei hrănitor pentru a trata în același timp părul", afirmă hairstylistul.

Coafura a fost realizata într-o oră și poate fi pastrată trei zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si