O explozie urmată de un incendiu uriaș a avut loc sâmbătă seara, în apropierea complexului ROMEXPO din București. Din primele informații, a ars acoperișul unei clădiri în construcție și nu sunt victime omenești. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, precum și paramedici.

 Clotilde Armand, a dispus verificări în cazul proprietarului imobilului din strada Parcului nr. 20

"Incendiu produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcție, str.

Parcului, ard butoaie cu smoală și carton bituminat, suprafață afectată aprox 500 mp. Se acționează cu 11 autospeciale de stingere, 2 autoscări. Nu sunt victime. Sunt degajări însemnate de fum", a transmis ISU București.

Secretarul de Stat Raed Arafat a declarat că blocul este unul în proces de construcție, iar pe acoperiș erau depozitate mai multe butoaie cu smoală, ceea ce ar putea explica explozia raportată de martori. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de pompieri, între care două autoscări, și se intervine pentru lichidarea incendiului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Conflict între trei bărbaţi, pe o stradă din Baia Mare. Agresorii sunt căutați de către polițiști

Flăcările nu s-au extins

"Este vorba despre un bloc nelocuit. La unul dintre etajele superioare erau mai multe butoaie cu smoală care au luat foc. Nu se ştie deocamdată din ce cauză au luat foc. Nu este nimeni rănit. Mai multe autospeciale sunt la faţa locului, aproximativ 11, care încearcă să stingă incendiul.

Este un bloc în construcţie, nu sunt persoane rănite. În momentul în care va fi lichidat incendiul, vom reveni cu mai multe detalii. Colegii de la ISU Bucureşti nu m-au anunţat că ar exista pericolul extinderii focului", a precizat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Citeste si: Operațiune de salvare periculoasă a unui alpinist cu mâinile și picioarele rupte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si