Actrița Oana Pelea s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, după ce a intrat în contact cu o persoană declarată pozitiv. Actrița este vaccinată cu ambele doze.

Trebuia să urce pe scenă pe dată de 10 septembrie

" Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19.

Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele.”, a fost anunțul făcut de Oana Pelea.

Actrița a luat decizia de a se izola la domiciliu după ce a avut un contact pozitiv.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Nelu Tătaru: „Urmează un alt val până vom fi toţi imunizaţi, măcar 70%. Este un moment în care trebuie să luăm o decizie...”

Actrița a vorbit despre asta înainte de a se izola

”Să-ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă… Sunt vaccinată cu ambele doze.

Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate (persoanei respective) și să visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili…”, a scris Oana Pelea pe contul de Facebook.

Actrița și-a liniștit fanii spunând că suferă de o formă ușoară a bolii.

Citeste si: 152.000 de ser anti-COVID-19 au expirat. Pentru vaccinarea populaţiei sunt disponibile aproape 3,7 milioane de doze


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si