Se pare că Meda, care a făcut parte din show-ul matrimonial de pe Kanal D, Puterea Dragostei, în perioada în care a fost concurentă în casa Puterea Dragostei, și-a folosit cardul bancar la diverse bancomate din Turcia.

Meda, victima unei fraude bancare

Imediat după ce a revenit în România, prin luna martie, aceasta a încercat să utilizeze cardul bancar, însă i-a fost blocat și oprit de către banca emitentă.

Se pare că banca i-a comunicat Medei faptul că este victima unei fraude, că se urmărește filiera banilor și se fac cercetări pentru elucidarea cazului.

Astfel, din luna martie a anului 2021 și până în prezent, Meda nu a mai avut acces la contul ei bancar, cont din care continuă să se facă diverse operațiuni dubioase, după cum puteți vedea și din dovezile prezentate în imaginile provenite de la contul de Instagram ”@viperele___vesele”.

Data tranzacțiilor

[Sursa foto: Instagram]

Tranzacții card

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: S-a zvonit că s-au despărțit, dar ce s-a întâmplat cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă?

Meda de la Puterea Dragostei, probleme cu banii

Cert este că toată aceasta situație a adus-o pe Meda într-o stare financiară precară și în situația de a își vinde mașina cea veche, marca BMW seria 7 și să își cumpere un BMW seria 3, model 1998.

Dacă stăm bine să ne gândim, diferența de bani dintre cele două modele de mașini este una enormă.

Aceasta este noua mașină a Medei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Contactată fiind, Meda a declarat, în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram @viperele__vesele, faptul că ea este victima unei fraude bancare.

"Într-adevar, sunt victima unei fraude bancare, până în prezent mi s-au sustras în jur de 120.000 de euro din cont, am trăit din rezervele pe care le mai aveam, însă, văzând că această problemă bancară se prelungește, am fost nevoită să îmi vând mașină, pentru a îmi putea asigura traiul zilnic. Sper să se rezolve curând, în caz contrar, nu știu ce aș mai putea vinde pentru a supraviețui".

Meda de la Puterea Dragostei

[Sursa foto: Instagram]

Meda trebuia să aibă un copil cu Nicos

Nicos și Meda, ambii concurenți în casa Puterea Dragostei, s-au iubit cu foc în timpul competiției și nu au mai avut nevoie nici de premiu, nici de faimă, voiau doar să fie împreună și să-și trăiască dragostea.

Meda și Nicos au cerut să fie lăsați să părăsească emisiunea pentru a continua totul în România, însă deși ea era însărcinată, cei doi au decis ca într-un final să o ia pe drumuri separate.

Citeste si: Gest neașteptat din partea lui Radu de la Puterea Dragostei. Riscă să rămână fără iubită

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nici bine nu s-a obișnuit cu ideea că-și va crește copilul de una singură că Meda a mai primit o lovitură dură din partea vieții. 

Pe 12 august 2021, fosta concurentă de la Puterea dragostei a suferit un avort spontan din cauza unei anomalii cromozomiale. Tânăra a dezvăluit pentru o pagină de Instagram că se simte devastată de durere și că nu s-a așteptat ca toată fericirea pe care o simțea să-i fire furată de un astfel de incident.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si