Iasmina Halas a șocat în mediul online. Blondina a dat semne că s-a separat de iubitul ei. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a postat pe Instagram un buchet imens de trandafiri roșii, apoi și-a pus o melodie tristă de dragoste. La scurt timp, tânăra s-a filmat pe Aeroportul Internațional Timișoara, chiar înainte de a păși în avion.

Citeste si: Cine este Ahmet de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite cu noul concurent

Insta story-urile au continuat. Iasmina de la „Puterea Dragostei” a postat un boomerang din casa dragostei, în Turcia.

Mihai Florea încă nu a confirmat sau infirmat acest lucru. Bărbatul a transmis pe Instagram: „Nu s-a croit încă haina care să te învețe să vorbești sau să te porți. Pentru asta, trebuie să ai tu...stofă!”. Tânărul de 24 de ani și Iasmina formau unul dintre cele mai iubite cupluri ale sezonului 4.

Citeste si: Surpriză de proporții la "Puterea Dragostei". Fosta concurentă s-a întors în emisiune

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cei doi concurenți nu se mai urmăresc pe Instagram, nu mai postează forografii împreună și nici nu mai distribuie fotografiile fanilor făcute pentru ei.

Iasmina și Mihai de la „Puterea Dragostei” au părăsit casa iubirii împreună

Iasmina și Mihai de la „Puterea Dragostei” au plecat din casa dragostei împreună, în urmă cu mai bine de o săptămână. Mihai și-a rugat colegii să-l nominalizeze pentru că mama lui era grav bolnavă în România.

s-au-despartit-iasmina-si-mihai-de-la-puterea-dragostei
Mihai și Iasmina în casa dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Mihai și Iasmina au părăsit duminică seara emisiunea „Puterea Dragostei", iar mulți dintre concurenții rămași în show au izbucnit în plâns.

Cei doi au fost nominalizați de colegi pentru ieșirea din emisiune, iar moderatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu i-a rugat să aibă un ultim dans împreună. După ce Mihail și Iasmina au dansat pentru ultima oară împreună în emisiune, moderatoarea a făcut un anunț-surpriză: „Dragi concurenți, unul dintre voi din păcate se confruntă cu anumite probleme de sănătate și nici starea de sănătate a mamei lui nu este prea bună. Acest concurent ne-a cerut permisiunea de a-și rezolva aceste probleme. Așa cum v-am obișnuit, prioritatea noastră este ca fiecăruia dintre voi să vă fie bine. Prin urmare am decis ca și Mihai să părăsească această competiția alături de persoana propusă spre eliminare."

Citeste si: Bogdan Mocanu, fost concurent „Puterea Dragostei”, își răsfață iubita cu cadouri scumpe și surprize

În aceste condiții, singurul cuplu din casa Puterea Dragostei a părăsit competiția.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Mulțumim tuturor colegilor că au înțeles și că ne-au susținut până la capăt", a declarat Mihai după anunțul făcut de moderatoarea emisiunii. Tânărul i-a mărturisit prezentatoarei că nu o va părăsi niciodată pe Iasmina și îi va fi mereu aproape.

Acum lucrurile, se pare, că au luat o altă întorsătură. Din postările celor doi îndrăgostiți reiese că au decis să meargă pe drumuri diferite.

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei s-a mutat definitiv din țară! Unde va locui de acum frumoasa brunetă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si