Cel mai bun accesoriu pentru fumatori

Daca simti ca nimic nu se compara cu ritualul de a rula o tigara pe care urmeaza sa o fumezi, inseamna ca stii deja faptul ca tutunul trebuie, de cele mai multe ori, maruntit. Accesoriul care iti permite sa faci asta se numeste grinder. Fie ca este prima oara cand auzi despre acest produs, fie ca il cunosti, dar nu ai mai achizitionat unul pana acum, vei regasi mai jos cateva sfaturi si recomandari despre cum sa-ti alegi cel mai bun grinder tutun.

Citeste si: Povestea tristă a unei cosmeticiene din Brazilia poreclită "Pinnochio" după cele 8 operații la nas. Cum arată acum

Desi poate parea ceva simplu, alegerea unui astfel de accesoriu poate fi ingreunata din cauza diversitatii care exista pe piata. De exemplu, pe pagina magazinului online Legalizeit.ro, vei gasi o gama bogata de grindere. Ca sa stii cum sa alegi, iata cateva criterii ce iti vor fi de folos!

1. Dimensiunea

Un grinder de tutun se foloseste la maruntirea si depozitarea acestuia. Dimensiunea unui astfel de produs determina gradul de maruntire a tutunului, cat si nivelul tau de confort in manevrarea lui. Astfel, daca esti o persoana dinamica, ce nu poate sta mult locului, ai nevoie de accesorii cat mai compacte si mai usor de transportat.

Citeste si: Lista câștigătorilor la Oscar: „Nomadland” cel mai bun film. Ce s-a întâmplat cu filmul românesc „colectiv”?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In acest caz, cea mai buna alegere ar fi un produs de dimensiuni mici.

Avantajele acestuia sunt faptul ca dispozitivul este discret si usor si il poti transporta cu usurinta peste tot. In general, este folosit pentru maruntirea unui jumatate de gram de tutun. Asa ca nu vei avea foarte mult la dispozitie. Ar trebui sa iei in considerare achizitionarea unui astfel de grinder pentru tutun atunci cand ai drumuri scurte de facut si nu planuiesti sa stai prea mult timp intr-un loc.

Dispozitivele de dimensiuni medii au intre 40 si 60 mm. Acest model este extrem de popular si poate macina pana la 3 grame de tutun. Este usor de folosit si usor de transportat.

Un grinder de tutun de dimensiuni mari va fi folositor celor care stau mai mult pe acasa si isi doresc sa aiba un astfel de accesoriu la indemana. Fiind un dispozitiv mare, acesta are o capacitate sporita atat de macinare, cat si de depozitare.

2. Compartimentarea

Un alt criteriu de diferentiere il reprezinta compartimentarea. Astfel, poti alege intre dispozitive cu 2, cu 3 sau cu 4 parti. Grinderul cu 2 parti este un model simplu, cu dinti pe interior. El poate fi folosit doar la macinatul tutunului, iar capacitatea este, de regula, redusa. Cel cu 3 compartimente iti da optiunea sa depozitezi tutunul maruntit. Iar produsul cu 4 compartimente este folosit pentru filtrarea tutunului.

El este prevazut cu o sita suplimentara.

Cum îți alegi un grinder de tutun potrivit

Cum îți alegi un grinder de tutun potrivit?

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Globurile de Aur 2021. Care sunt cele mai bune filme ale anului

3. Materialul din care este confectionat

Un grinder tutun nu este doar practic. El poate fi si un accesoriu placut din punct de vedere estetic. Pe site-ul Legalizeit.ro ai optiunea de a alege intre mai multe tipuri de materiale: plastic, aluminiu, lemn, piatra. In functie de preferinte sau daca doresti sa oferi un cadou original, poti opta pentru oricare dintre variante. Orice ai alege, exista o diversitate de modele care te vor incanta.

Citeste si: Top 30 cele mai bune filme de comedie din toate timpurile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si