Fostul ciclist Ludovic Zanoni s-a stins din viață în urmă cu doar câteva ore, la vârsta de 86 de ani, conform anunțului făcut de Federaţia Română de Ciclism pe pagina sa de Facebook.

A murit fostul ciclist Ludovic Zanoni

Fostul ciclist s-a clasat pe locul secund în Turul României în 1955 şi 1958. De asemenea, a ocupat locul 6 la contratimpul pe echipe (100 km) de la Jocurile Olimpice din Roma.

Federația Română de Ciclism a transmis vestea morții sale pe pagina de facebook. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii și s-au declarat surprinși de această veste. Ludovic Zanoni a fost extrem de apreciat pentru performanțele sale.

„Astăzi a decedat Ludovic Zanoni (n. 26 iunie 1935), locul 2 în Turul României din 1955 și 1958. A mai ocupat locul 6 la Contratimpul pe echipe (100km) de la Jocurile Olimpice din Roma și a participat în numeroase curse din Germania și Polonia”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat și fiica acestuia au fost găsiți inconștienți, intoxicați cu gaze. Aceștia se încălzeau la aragaz, după ce Timișoara a rămas fără căldură

Detalii din viața lui Ludovic Zanoni

„Transmitem gândurile noastre familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte!”, a mai scris Federația Română de Ciclism pe Facebook.

Ludovic s-a născut în Arad, pe 26 iunie 1935, iar înmormântarea fostului ciclist va avea loc sâmbătă, la 13:30, în cimitirul din satul Gulia (jud.

Ilfov), intrarea Orhideelor, nr. 1.

Ludovic Zanoni a fost unul dintre cei mai apreciați cicliști din România și a reușit să aducă numeroase premii importante pentru țara noastră.

Citeste si: Întâmplare tragică în Vaslui. Bolnav de COVID-19, a murit în drum spre casă fiind sătul să mai aștepte la UPU


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si