Bărbatul de 52 de ani a fost s pulberat de o mașină pe o trecere de pietoni din Botoșani. Incidentul se întâmpla în urmă cu o lună. 

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani în stare critică, acolo unde a stat internată o lună de zile, timp în care a suferit mai multe operații. Bărbatul a petrecut zile întregi la Reanimare și Terapie Intensivă pentru a se recupera, după ce suferise numeroase leziuni și traumatisme.

Citeste si: O mașină a fost proiectată în intrarea de la metrou după un accident în Bucureștii Noi

Părinții nu l-au primit acasă: "Să vină acasă sănătos, nu bolnav"

Medicii au stabilit că bărbatul poate fi externat. Acesta a fost transportat cu o ambulanță la domiciliu. În momentul în care au ajuns în fața casei, cadrele medicale au avut parte de o surpriză: părinții nu au fost de acord ca fiul lor să fie adus acasă. Discuțiile au durat ore bune, iar în cele din urmă bărbatul a fost transportat înapoi la spital. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Angajaților de la Serviciul de Ambulanță nu le venea să creadă că pacientul nu este primit acasă după perioada grea prin care trecuse. 

"El când a plecat de acasă era sănătos. Să îl externeze când e bine, nu când e bolnav, cum e acum. Să vină acasă sănătos. Să aibă grijă de el criminalul ăla cu maşina. Nouă nu ne-a spus nimeni că îl externează, nu am făcut nici focul în casă, nu îl putem lua aşa.

Stă şi îngheaţă în ambulanţă, să îl ia înapoi la spital”, au fost declarații făcute de mama bărbatului, potrivit monitorulbt.ro.

La un moment dat, ambulanțierii au solicitat și intervenția unui echipaj de Poliție, în speranța că agenții vor reuși să îi convingă pe părinți să își primească fiul acasă. Nici de data asta nu s-a înregistrat un succes. 

Citeste si: Focuri de armă în Capitală pentru prinderea unui bărbat care ar fi furat telefonul unui copil

"Eu ce vină am că m-a izbit maşina?"

Uluit de situație a fost inclusiv victima. Bărbatul de 52 de ani nu credea că părinții săi vor avea o astfel de reacție. 

"Mă gândeam că am să dorm în patul meu în seara asta. Părinţii au spus să vin acasă sănătos, nu bolnav. Eu ce vină am că s-a izbit maşina în mine pe trecerea de pietoni? Cei de la spital au vorbit cu fratele.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

El mi-a luat buletinul, foile din spital, după care nu a mai răspuns la telefon. Părinţii nici nu au vrut să stea de vorbă cu mine. Eu le cumpăr lemne în casă, dau salariul în casă şi tot eu ies rău”, a spus bărbatul de 52 de ani.

Citeste si: Drama unei mame care și-a pierdut fiul într-un accident rutier, în prag de sărbători: "Pui frumos, te așteaptă mama acasă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si