Dacă ești bărbat și vrei să îți găsești jumătatea, trebuie să te muți în acest oraș. Ai șanse destul de mari pentru a-ți descoperi perechea. Potrivit statisticilor, aici se află cele mai multe femei singure.

Citeste si: Când se vopsesc ouăle de Paşte 2022

La capitolul femei frumoase, România ocupă un loc fruntaș. Pentru multe domnișoare nu a apărut încă prințul pe cal alb, iar multe dintre ele sunt singure.

Mulți străini adoră româncele.

Orașul cu femei gata de măritat

În urma unui sondaj de opinie s-a aflat care e locul din România unde sunt cele mai multe femei singure și bineînțeles unde toți bărbații au șanse destul de mari de a cunoaște pe cineva și a forma un cuplu.

Sibiu se află în topul orașelor în care predomină femeile singure, mai bine zis cu un procent de 44%. Celelalte două orașe sunt Râmnicu Vâlcea și Iași.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citeste si: Alina Ceușean, secretele unei cariere online

Multe dintre aceste femei vor să fie singure din diferite motive. Ori nu au găsit compania potrivită, ori așteaptă mult mai mult de la un bărbat, însă conform cercetării sociologice, în Sibiu aproape jumătate dintre femei nu au o relație.

Experții au continuat studiile. În urma statisticilor bărbații au vrut să afle și unde ar fi cele mai frumoase femei din România.

Citeste si: Produse tradiționale de Florii

Rezultatele ar arăta că cele mai frumoase femei ar fi în București, Iași și Cluj. Însă, toată lumea știe că România are femei frumoase la orice pas, în orice oraș.

Dacă vreți să aflați unde sunt locurile în care vă puteți recrea alături de persoana iubită, statisticile mai arată și faptul că aceste se găsesc cel mai mult în București și Ilfov, dar și în Iași sau în Cluj.

Citeste si: De ce înșală femeile. Reprezentantele sexului frumos trădează mai mult decât bărbații


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si