„În estul şi sudul ţării noastre, ocupanţii încearcă să atace într-un mod mai dur decât înainte. Ei pun presiune, căutând un punct slab în apărarea statului nostru ca să meargă acolo cu principalele forţe.

Aparent, generali ruşi, obişnuiţi să neglijeze orice pierderi, au ucis deja atât de mulţi soldaţi ruşi încât chiar şi ei vor trebui să fie mai atenţi, pentru că nu va mai rămâne niciunul ca să atace.

Citeste si: Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov a fost condamnat la închisoare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Totuşi, ei nu ar trebui să spere că asta îi va ajuta. Este doar o chestiune de timp ca întregul nostru teritoriu să fie eliberat. Se poate spune acum că trupele ruse au început bătălia pentru Donbas, pentru care se pregăteau de mult timp. O foarte mare parte a întregii armate a Rusiei se concentrează acum pe această ofensivă ”, a spus Zelenski, într-un nou discrus. 

Ce comoară ascunde Donbasul

„Obiectivul prioritar este Donbass”, a clarificat Vladimir Putin în ultimele zile, intensificându-și eforturile pentru a cuceri întreaga regiune. Dar de ce este această zonă atât de importantă pentru Kremlin?

Donbasul, din punct de vedere istoric, este bogat în mine pentru extracția cărbunelui, fierului, dar și metanului, manganului, cobaltului și acele metale rare care sunt din ce în ce mai prețioase pentru dezvoltarea tehnologică.

Referirea este la zăcămintele cu care se recuperează „ingredientele” pentru a construi smartphone-uri și fibre optice, sau titanul și litiul pentru sectorul auto electric.

„Noi vom lupta. Ne vom apăra”

Indiferent câţi soldaţi ruşi sunt duşi acolo, noi vom lupta. Ne vom apăra. O vom face zilnic. Nu vom renunţa la nimic ce este ucrainean şi nu avem nevoie de ce nu este al nostru ”, a adăugat el.

Rusia lansează un anunț despre România: „Trimite mercenari în Ucraina!”

Rușii lansează un anunț dur pentru români. Aceștia susțin că România trimite mercenari în Ucraina.

Citeste si: Putin: „Occidentul se aştepta să degradeze rapid economia Rusiei, însă strategia războiului economic a eşuat”

Ministerul rus al Apărării  a transmis un mesaj dur țării noastre. El susține că România se află printre țările care trimit cei mai mulți mercenari în Ucraina. Scopul mercenarilor români ajunși în Ucraina este de a lupta împotriva armatei lui Vladimir Putin.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, generalul-maior Igor Konașenkov, susține că, Kievul ar fi angajat peste 6.800 de mercenari străini din 63 de țări, de la începutul „operațiunii speciale” ruse în Ucraina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si