Vreti să impresionați invitații la masa de Paște? Atunci este cazul să renunțați la tradiționala rețetă de cozonac și să-l încercati pe cel de la Dolce&Gabbana: un Panettone, ediție limitată.

"Este celebră casă de modă din Sicilia și e cozonac cu migdale. A fost o colaborare la întrunirea rețetei, cum li se pare lor că arată cozonacul perfect."

"Câți estimați că o să vindeți de Paște? aprox 1200 de bucăți."

Cât costă produsele de lux

Un cozonac inscripiționat cu inițialale D&G pornește de la 95 de lei și poate ajunge până la aproximativ 400 de lei în funcție de mărime. Iar un asemenea desert trebuie acompaniat de o băutură pe măsură.

Citeste si: Calendar ortodox 21 aprilie 2022: Ce sărbătoare este în Joia Mare

Mădălina Bichir, reporter Kanal D: "De pe masa de Paște nu poate lipsi o sticlă cu vin roșu. Aici găsim o selecție a celor mai bune vinuri de Bordeaux. O sticlă pleacă de la 2000 de lei și poate ajunge la 22.000 de lei.

Citeste si: 7 rețete de pască pentru masa de Paște. Sunt delicioase și ușor de preparat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Cristian Preotu, director: "Am pregătit o ofertă mare de Paște, peste 50 de variante unde aveți diverse ciocolate, vinuri, terine, foie-gras, somon, caviar.
Ele pot fi ambalate chiar și în cufere din piele. Așa că prețul este pe măsură- chiar și la peste 1000 de lei ajunge un asemenea cadou."

Creștere de cereri în ciocolaterie

Ne mutăm într-o ciocolaterie unde deja este forfotă mare. Oamenii sunt în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi, iar ciocolata fină belgiană pare să fie pe placul tuturor.

Chiar și bunicii sunt dispuși să scoată mai mult din buzunar pentru ciocolată de cea mai bună calitate.

Citeste si: Cozonac cu aluat opărit: Reţeta bunicii pe care trebuie să o încerci de Paşte

Pe lângă praline și alte bunătăți, cele mai căutate rămân figurinele din ciocolată.

Anca Codreanu, reprezentant ciocolaterie: "Dacă înainte aveam o creștere de 10-15% organică, acum probabil va fi undeva la peste 25-30%."

Citeste si: Cozonac de casă: Reţeta de Paşte. Cum se frământă coca?

Prețurile pornesc de la 18 lei pentru o figurină de 50 de grame și pot ajunge până la 650 de lei, de pildă, pentru un ou de ciocolată care cântărește 2 kilograme și jumătate.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si