Pluto retrograd în Capricorn 29 aprilie 2022. Planeta Pluto va retrograda în zodia Capricorn începând cu data de 29 aprilie. Retrogradarea lui Pluto va dura 5 luni și se va termina pe data de 8 octombrie 2022. Iată cum sunt influențate zodiile în această etapă!

pluto zodii capricorn

Pluto se afla în retrograd în zodia Capricorn începând cu 29 aprilie 2022

De pe data de 29 aprilie 2022, Pluto va fi retrograd în Capricorn. Retrogradarea sa va fi până pe data de 8 octombrie, în același semn zodiacal. 

Este pentru a treia oară când Pluto retrogradează în zodia Capricorn, astfel că mesajul său astral este unul foarte puternic.

Citeste si: Horoscop marți, 26 aprilie. Zodia care are parte de o întâlnire care îi va schimba viața

Retrogradarea acestei planete misterioase și îndepăratate în Capricorn aduce o energie diferită decât cea a lui Mercur. Este mai subtilă și nu atât de abruptă. Nu trebuie să reprezinte un motiv de îngrijorare. Iată care va fi tipul de energie cu care toate zodiile se vor confrunta în perioada următoare!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

pluto zodii capricorn

Cum se manifestă Pluto retrograd în Capricorn

Pluto simbolizează renașterea spirituală, moartea și învierea și energiile negative care se transformă în energii pozitive pentru nativii zodiacului. 

Aflat în zodia Capricornului, Pluto vine pe 29 aprilie să ne reamintească care este adevărata noastră identitate. Ne va arăta cine suntem cu adevărat la nivel subtil pentru că are puterea de a deschide cotloane nevăzute ale sufletului nostru.

Citeste si: Horoscop 27 aprilie 2022. O zi extrem de norocoasă pentru trei zodii

Suntem îndemnați să sondăm mai mult în adâncuri, să analizăm toate straturile conștiinței noastre și peste ceea ce este la suprafață. Ne analizăm foarte bine emoțiile și ne acceptăm exact așa cum suntem.

Cum este influențată fiecare zodie de perioada de retrogradare a lui Pluto în Capricorn

Pluto aduce pentru două zodii puținp justiție. Noi nativi ai zodiacului vor avea parte de dreptate, fie că este vorba despre bani sau reparații morale. Acest lucru poate apărea după ani în care nativii s-au luptat pentru a le fi recunoscut adevărul și faptul că au dreptate într-o anumită privință.

Berbec

Nativii din Berbec vor fi nevoiți să facă alegeri importante la locul de muncă. Poate fi vorba despre o avansare sau de ce nu, găsirea unui alt loc de muncă.

Taur

Taurii vor avea probleme în această perioadă. Cauza este chiar orgoliul exagerat pe care îl au. Astrele le recomandă să mai lase de la ei și să asculte și de părerile apropiaților pentru ca lucrurile să meargă bine.

Gemeni

Gemenii se redefinesc după ce persoanele apropiate le atrag atenția asupra criticilor pe care nativii le lansează pentru persoanele din jur.

Trebuie să învețe să fie mai diplomați și să vadă părțile bune din oameni.

Rac

Nativii Rac găsesc în sfârșit echilibrul din punct de vedere emoțional și vor fi înconjurați în perioada următoare de oameni deosebiți.

Leu

Leii iau decizii pe plan financiar. Mai târziu, în luna mai, s-ar putea să le regrete. Atenție deosebită la bani și la modul în care îi cheltuiți.

Fecioară

Nativii Fecioară își vor deschide inima. În sfârșit își vor da voie să iubească din nou, să cunoască persoane pe care până acum le-au ignorat în totalitate.

Balanță

Balanțele au parte de un restart pe plan amoros. Dacă au existat întrebări legate de o persoană, acum a venit momentul în care nativii primesc răspuns despre drumul pe care îl au de parcurs din 29 aprilie 2022.

Scorpion

Scorpionii vor fi împliniți în sfârșit din punct de vedere sentimental. Cu toate acestea, în ciuda deschiderii și a empatiei de care dau dovadă, ei se frământă și se lasă acaparați de problemele sufletești.

pluto zodii capricorn

Săgetător

Săgetătorii au parte cu adevărat de o lună de miere începând cu 29 aprilie 2022. Mari realizări din punct de vedere amoros.

Capricorn

Capricornii sunt destul de confuzi în această perioadă. Trebuie să ia niște decizii care necesită timp de gândire îndelungat și care nu sunt deloc ușoare.

Vărsător

Vărsătorii fac un pas important în relația de cuplu pe care o au. Unii nativi se pot logodi în după-amiaza zilei de 29 aprilie sau chiar în ziua următoare.

Pești

Nativii Pești sunt indeciși și confuzi. Trebuie să ia niște decizii care nu sunt deloc ușoare pentru sufletul lor.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Citeste si: Lyridele 2022. De unde poți vedea cel mai bine ploaia de stele de primavară

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si